Slik fjerner airbagen Fra en Chevy Pickup

The airbag i en Chevrolet pickup er designet for å beskytte deg mot skader i en frontkollisjon. Men hvis kollisjonsputen systemet er feil, eller hvis kollisjonsputen ser ut til å være skadet, må du fjerne og erstatte forsamlingen. Dette er ikke lett, men hvis du kjenner triksene, kan det gjøres i ca 30 minutter. I dette tilfellet, vi fjerner driver's-side airbag fra en 1995 Chevrolet Silverado. Prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Fastnøkkel satt
Small-blad flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og koble fra minuspolen på batteriet ved hjelp av en fastnøkkel. La batteriet sitter avbrutt i minst 15 minutter før du fortsetter, som du ønsker å la ladesystemet utslippet.
2

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "på"-posisjon . Bilen bør ikke slå seg på, men du bør være i stand til å vri rattet fritt. Drei rattet slik at toppen er på ni posisjon.
3

Feel rundt på baksiden av rattet for å finne to hull på hver side. Plasser flat skrutrekker i et av hullene og skyv den frem til pop airbag ut på den ene siden.
4

Hold frigjorte side på plass med den ene hånden, og skyv det andre hullet. Airbagen skal sprette ut av rattet.
5

Trekk airbag off av hjulet og trekk ut airbag fra rattet. For å lagre airbag, sørg for at ansiktet av airbagen peker opp i luften. Ellers airbagen kan bli et prosjektil hvis uhell aktivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97130.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer