Slik fjerner en 2001 Honda Civic Dørtablå

De dørpaneler montert på en Honda Civic er utformet for å utfylle de andre indre komponenter samt skjule stygge komponentene som er plassert på innsiden av døren selv. Av en del innenfor døren trenger service, og for å få til det, må du først ta av døren panel. Denne prosessen krever ingen spesielle verktøy, men det vil ta ca 15 minutter per dør panel for å fjerne dem fra døren. Du trenger
Liten blad flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate torget panel inne i indre dørhåndtaket. Ta av dekselet med flat skrutrekker. Skru ut skruene på undersiden ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk panelet av døren panel og bruke flat skrutrekker for å løsne plast klippet holder kobling til dørhåndtaket.
2

Trekk av plastdekselet som ligger inne i armlenet gripehåndtak hjelp den flat skrutrekker. Skru ut skruen under ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk av den trekantede panel i hjørnet av døren ved å trekke toppen av det ned utenfor døren.
3

Plasser bladet på flat skrutrekker mellom sølv panel nær elektriske vinduer brytere og døren panel. Pop av sølv panel med elektriske vinduer brytere, koble dem fra døren sele for hånd. Fjern skruene under bryterpanelet ved hjelp av Phillips-skrutrekker.
4

Trekk døren panel av døren for å frigjøre klipsene som holder den på plass. Løft døren panel opp utenfor døren hylle og bort fra døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97255.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer