Hvordan sikrer jeg min Car Seat Covers?

Sikring bilsete dekker er viktig å sørge for at bilen sete dekker ikke gli opp, derfor benektende formålet de skal tjene. Skulle de bli sikret, vil de beskytte fabrikken materialet som brukes på stolene - dette bør være nyttig hvis du skal transportere barn som er iboende utsatt for smitte drinker og dra gjørmete føtter rundt. Hvordan sikre Universal Bucket Seats

Ta av hodestøtte og flytt seteryggen fremover. Skyv setetrekket over setet og trekk det ned så langt det går. Sett på basis av trekket over bunnen av setet. Fest elastisk under setet med krokene ved enden av hvert elastisk bånd. Sørg for at setetrekket tett passer bilsetet. Klipp to små hull på toppen av ryggen hvor polene på nakkestøtten vil sette inn. Sett hodestøtten gjennom hullene du skjærer inn i hullene på toppen av ryggen.
Hvordan sikre Universal og Custom sittebenker

Fjern setet fra bilen. Fjern ryggen og monter delen merket "tilbake" på ryggen. Linje opp i belegget på undersiden av setet til mønsteret på rygglene. Fest setetrekk ved å koble "S" kroker på slutten av hvert strikk. Bytt bak rygg og bak basen. Sjekk at alle mønstrene passer, er sikre, og passe riktig over setene.
Hvordan sikre Custom Bucket Seats

Fjern eventuelle vakter eller skjold som dekker Fabrikken materiale. Ta de tre strenger som står i din bil setetrekk pakke og knytte dem til looper i bunnen setetrekk klaff. Nederste setetrekket på setet og Rett sømmen i setetrekket med kantene av sete nederst. Brette klaffen og de tre strenger mellom toppen og bunnen av setet. Gruppe strengene sammen og dra stramt. Trekke strenger under setet. Hvis det er en bar eller wire under setet, ta strengene over ledningen som å ikke forstyrre sete funksjoner. Knyt hver streng til den tilsvarende sløyfe i front, sikring knuten tett. Ta skjørt strengen (festet til setetrekket) og veve det under og bak noen mekanismer. Begge sider av skjørtet bringes til baksiden og lei sammen sikkert. Plasser vakter og skjold tilbake i setene. Fjern nakkestøttene hvis det er noen, og knytte det andre settet med tre strenger oppgitt til toppen setetrekk - strengene feste til løkker på klaffen på toppen. Trekk toppdekselet ned stramt over setet, brette og brette kantene i som om du var brette laken. Fø de tre strenger og materialet som er festet til dem mellom toppen og bunnen av setet. Trekk hver streng stramt og knytte det til den tilsvarende sløyfen under materialet. Bytt nakkestøttene hvis de ble fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97159.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer