Hvordan kjøpe Car Seat Covers

Setetrekk kan legge til komfort til din bil, beskytte setene mot falming og slitasje, og dekke skader som allerede finnes på setet. Du trenger
Car Seat Covers
Vis flere instruksjoner
en

vurdere pris. Det gamle ordtaket, "Du får hva du betaler for," gjelder her. Prisen bidrar til å signalisere kvaliteten av dekselet. Masseproduserte dekker, for eksempel, er ofte billig, men er ikke bygd for å vare. De vil skifte lag og slitasje over tid.
2

Kjenn bilens merke, år og stil på setet. Biler kommer med slike sete stiler som:. Foran bøtte høy rygg med justerbar nakkestøtte, foran bøtte lav rygg med integrert hodestøtte, foran bøtte kapteinens stol; vanlig benk, solid foran eller bak, eller delt benk

3

Vurder type nakkestøttene på setene, enten setebeltet kommer ut av setet, og om setet har kollisjonspute, elektriske kontroller eller manuelle kontroller. Noen hodestøtter sitte på to innlegg, andre sitte på bare én, men har en spesiell mekanisme. Seter som har kollisjonsputer vises i de nyeste modellene av Volvo, Lexuses, noen Toyotas og noen Volkswagen.
4

Select setetrekk med materiale som er vannavstøtende, tåler maskinvask, tøff og holdbar. Det er et bredt utvalg av materialer tilgjengelig. Saueskinn tåler varme og kulde, er varm om vinteren og kjølig om sommeren, og absorberer svette. Velour, lerret, tweed og Cordoba er god kvalitet og bygget for å vare.
5

Velg dekslene fra et selskap som tilbyr en livstidsgaranti.
6

Sjekk den gule sider eller Internett for auto butikker, som bærer kvalitet tilpasset setetrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96994.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer