Slik fjerner du Transmission Shifter knott på en Toyota Pickup

Shifter knotter på Toyota pickups kan erstattes med ettermarkedet knotter, enten for en enkel oppgradering eller for å erstatte en sprukket eller ødelagt knott. Ettermarkedet knotter er en måte å tilpasse bilen din og kan også øke verdien av kjøretøyet siden det indre utseende er viktig for videresalg verdi. Fjerne overføring Shifter knott i Toyota pickups krever bare grunnleggende verktøy og fem til ti minutter av gangen. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og trykke på bremsepedalen. Skyv shifter knotten til innstillingen nærmest baksiden av lastebilen. Dette vil hjelpe deg tilgang til shifter er montering montering. Sett på parkeringsbremsen deretter stenge pickup.
2

Finn montering akselen på baksiden av rattet. Dette vil bli plassert i en vinkel, som peker tilbake mot baksiden av kjøretøyet.
3

Slide en Phillips skrutrekker inn i montering skaftet for å fjerne montering skrue i enden. Vær forsiktig med å strippe skruen som du er nødt til å bruke den til å installere den nye knappen.
4

Vri mot klokken for å fjerne den fra mount sin. Hvis pickup er en eldre modell, kan knotten bli sittende fast på. Ikke vær redd for å bruke litt kraft for å få knotten løs.
5

Fjern den lille skiven nederst på skifteren skaftet. Dette vil bli erstattet med en som følger med den nye knappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97317.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer