Slik installerer en Rear Cargo Net i en 2008 Subaru Outback

En av funksjonene i en Subaru er rikelig trunk plass. Det er tider når du ønsker å lagre ting i ryggen, men vil ikke ha dem rulle rundt mens du kjører eller det kan være lurt å maksimere lagringsplass. I begge tilfeller kan en bakre cargo net i 2008 Subaru Outback hjelpe. Det er til og med pre-merkede drill poeng for å gjøre denne prosessen enklere. Du trenger
Drill
½ tommers borekronen
Rear lastenett kit
Vis flere instruksjoner
en

åpne bakluken av Outback og sørg for at den er sikret åpen. Finn sikring hakk for ditt personvern skygge på hver side av din Subaru på sidekledningen.
2

Look mellom bakluke og dette hakk for å finne de små, innfelte sirkler som er pre-merket bore poeng for dette formål. Dette merket skal være halvveis mellom bakluken og personvernet skyggen hakk, på nivået like under bunnen av den hakk.
3

Bor et hull på disse merkene med en ½-tommers boret. Sørg for å bore sakte og stoppe boring så snart du får gjennom plasten trim.
4

Fest runde tie ned knotter i disse hullene ved å sette inn skruen enden inn i hullet og vri med klokken for å stramme den på plass. Disse knottene bør komme med lastenett kit.
5

Finn bore punkter på hver side av Outback din for de nederste festepunkter knotter. Disse merkene skal være rett under fra de beste knotter, omtrent en tomme fra lastebilen gulvet. Nøye bore hull der også.
6

Fest tie ned knottene inn i disse hullene i en klokken måte.
7

Grip lastenett og hold den slik den åpne side av nettet vender opp. Grab en av de beste nylon sløyfer og fest den på en topp tie ned knotten. Gjør det samme for den andre topp loop, deretter flytte til de to nederste sløyfer og fest dem på plass også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97435.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer