Hvordan installerer jeg en 1969 Mustang Headliner?

Gjenopprette klassiske biler som en 1969 Ford Mustang kan være en morsom og givende hobby. Det kan også være lønnsomt med riktig kunnskap og ressurser. Det hobby kan også være en meget frustrerende, skjønt, særlig for utførelse av en installasjon eller oppgradering for første gang. Nesten alle klassiske biler trenger innvendige oppgraderinger på enkelte punkt, spesielt når det kommer til headliner, som er den innvendig taktrekk. Du trenger
Trim lim
Assistant (valgfritt)
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle biter av interiør som vil hindre installasjon av headliner. De eksakte elementer som må fjernes avhenger av modell og tilstanden til Mustang. Vanligvis elementer som kleskroker, visir, og dome lys må fjernes. Konsultere Mustang brukerhåndboken hvis du trenger hjelp med dette trinnet.
2

Løft opp headliner slik at den buede kanter på linje med kurver av Mustang interiør. Har din assistent holde headliner på plass, så la den fremre delen av headliner henge ned. Coat siden av headliner som kan festes til taket med et tynt lag av trim lim. Skyv denne siden av headliner sikkerhetskopiere og oppover på den slik at den gjør god kontakt med taket av Mustang. Holde det på plass inntil limet fester seg til taket. Du vil kjenne at limet har levd opp når fronten av headliner holder seg på plass uten at du holder den der.
3

La den bakre halvdelen av headliner til å falle og pels på siden av at halvparten av headliner som vil feste til taket med trim lim. Du ønsker kanskje å ha din assistent holde den fremre halvdel av headliner opp for å forhindre fersk tørket lim fra peeling off. Når du har brukt lim til headliner, skyve den opp og trykker på den slik at limet strøk taket av Mustang. Hold denne halvparten på plass til limet tørker.
4

Koble alle de interiørmaterialer elementer som du fjernet i trinn en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97478.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer