Slik installerer du en Amp i en 2007 Honda Civic

Hvis du ikke koble opp forsterkeren i din Civic riktig måte, risikerer du å brenne opp komponentene inne i forsterkeren og høyttalerne samt muligens blåser opp bilbatteri. Forsterkeren skal monteres på baksiden av sub-woofer boksen i bagasjerommet på Civic. Kraften ledningen må lede fra bagasjerommet til batteriet under plast panel og gjennom brannmuren. Brannmuren har et lite hull i den på passasjersiden, og plast panel kan bli hevet litt ved å fjerne skruene som fester panel til rammen. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Amp
Ground ledningen
Amp strømledningen
Vis flere instruksjoner
1

Monter amp til baksiden av sub-woofer. Koble jordledningen til bakken tilkoblingen på siden av forsterkeren ved hjelp av Phillips skrutrekker. Koble den motsatte ende av jordingskabelen til gulvet av stammen. Bruk en skrue på stammen gulvet for å koble jordledningen til stammen.
2

Fold ned baksetet på passasjersiden og lede amp strøm ledning opp til passasjerens plass til føttene. Fjern plast panel langs siden av rammen på gulvet på passasjerens side. Brette strømledningen under panel og skru inn skruene for å feste panel til rammen.
3

Trekk av gulvet dekselet på passasjersiden benplass. Finn gummipakningen plugge hullet i brannmuren og ta ut kontakten med en flat skrutrekker. Lede strømledningen inn i motorrommet.
4

Åpne Civic hette og finn strømledningen. Trekk fra strømledningen opp langs siden av motorrommet til batteriet. Fest strøm ledningen til batteriet med flat skrutrekker.
5

Koble høyttalerne til forsterkeren og slå på strømmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97213.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer