Hvordan Reset en Eclipse CD-spiller

Fujitsus Eclipse er en bil CD spiller som spiller musikk-CDer og CDer som inneholder lydfiler i MP3-og WMA-format. Det spiller også musikk fra USB-minne lagringsenheter, og har en mottaker til å spille radiostasjoner. Det er en equalizer med innstillingene du kan justere for å øke diskant og bass og forbedre den vokale spekter av sanger. Hvis du har gjort endringer i innstillingene for equalizeren som nå ikke lenger passer dine behov, kan du tilbakestille dem. Det spilleren opplever et problem, slik som ikke reagerer på noen tastetrykk, kan du tilbakestille den til fabrikkinnstillingene. Du trenger
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på "5"-knappen på frontpanelet på Eclipse og hold den i mer enn to sekunder . En melding vises på displayet ber deg bekrefte at du vil tilbakestille alle innstillingene for equalizeren.
2

Trykk på "Enter"-knappen. Dette tilbakestiller equalizer-innstillinger til standardinnstillingene. | ​​
3

Trykk på "Open" knappen for å åpne Eclipse frontpanel og utsett "Reset"-knappen, som er innfelt i et hull, hvis CD-spilleren ikke svarer til styre-knappen presser og du trenger å tilbakestille det.
4

Skyv den ene enden av en utrettet binders inn i hullet for å presse på "Reset"-knappen.

5

Slipp "Reset"-knappen. The Eclipse deretter sletter alle innstillingen endrer og nullstiller seg til fabrikkinnstillinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97406.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer