Camry bøttesete Typer

The Toyota Camry er en av de mest populære bilene på veien i dag. Hvis du vil at Camry er seter for å se sporty og gi deg litt ekstra støtte når du svinger, så bøtteseter er et flott tillegg. De vil holde deg plantet i henhold krappe svinger og sprite opp utseendet på interiøret også. Justerbare sportsseter

Disse bøtte seter er ofte universelle modeller som du kan få med en adapter for å passe på din bestemt type kjøretøy. De er justerbare både fremover og bakover og har en justerbar rygg som du kan vippe til du er komfortabel. Produsenter som Corbeau og Recaro tilby universelle justerbar-back racing seter som passer Camry. Forvent å betale rundt $ 300 eller enda mer for en kvalitet sete, avhengig av materialet du velger.
Polstret Non-Justerbar Bucket Seats

Disse setene er ofte polstret, liker deres justerbare kolleger, men baksiden justerer ikke eller vipper. Men de ofte gir litt mer sidestøtte fordi de ikke kommer i to stykker på samme måte de justerbare seter gjør. Dette design i ett stykke gir mer støtte rundt hoftene til sjåføren. Disse setene starter på $ 200 og gå opp så høyt som du ønsker å betale. Igjen, prisen er påvirket av stoffet, polstring og merke du velger.

Konkurranse Seter

Dette er setene for alvorlige racer og kombinere fast baksiden av bøtteseter med ekstrem lav vekt som kreves av syklistene. Du kan kjøpe seter laget av eksotiske materialer som karbonfiber som kommer med svært lite padding, så sørg for at du kjøper en pute hvis du skal være i dem for noe lenger enn et par minutter. Disse setene kan variere fra flere hundre til flere tusen dollar (pr. 2011).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97427.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer