Hvordan bygge Glassfiber Alternativ energi

Custom glassfiber sub vedlegg er populære ettermarkedet oppgraderinger til biler. I motsetning til generiske vedlegg kjøpt i butikkene, er skreddersydde design perfekt integrert i form av bilen. Du har full kontroll over størrelse, form og plassering av kabinettet, slik at du kan jobbe med hva plass du har tilgjengelig. Bygge en tilpasset kabinett er et utfordrende prosjekt, men du kan enkelt prøve et par ganger før du får det riktig. Du trenger:
Vacuum
maskeringstape
Tinfoil
Glassfiber klut
Saks
Glassfiber harpiks og katalysator
Blanding bøtter
Mixing pinner
Pensler
Skjæreverktøy
Drill
Plywood
Blyant
Jigsaw
Hot limpistol
Fleece
Staple pistol
Sandpapir
Glassfiber grunning og maling (valgfritt)
Bolter
Subwoofer
Verne hansker, klær, briller og maske
Vis flere instruksjoner
Baksiden av Enclosure
en

Fjern alt fra stammen og støvsuge rommet grundig.
2

linje innsiden av bagasjerommet der du planlegger å bygge ditt kabinett med flere lag med maskeringstape, etterfulgt av et lag med aluminiumsfolie holdes på plass med mer tape. Disse lagene skal utvide flere inches forbi de tiltenkte kantene av kabinettet og vil beskytte stammen av glassfiber harpiks. Maskeringstape og aluminiumsfolie må følge konturene av stammen så tett som mulig.
3

Cut glassfiber klut i 5-tommers firkanter. Du vil trenge mye av disse, og det er alltid best å kutte for mye. Du kan lagre eventuelle rester for et fremtidig prosjekt, men du ønsker ikke å gå tom halvveis gjennom å bruke glassfiber.
4

Bland en batch av glassfiber harpiks med katalysator i en disponibel miksing bøtte. Herdet glassfiber er svært vanskelig å fjerne, så det er mye enklere å bare kaste bøtte unna. Legg katalysatoren etter blandingsforholdet oppført på harpiksen beholderen. Det er veldig viktig å få blandingen riktig. Hvis du legger for lite katalysator, vil harpiksen aldri kurere, men hvis du legger for mye, vil det kurere mye til å raskt å være nyttig.
5

Brush et lag av katalysert harpiks på aluminiumsfolie overflaten . Trykk kvadrater av glassfiber i harpiksen, overlappende dem litt for å sikre full dekning. Når rutene dekker hele området, bruker bust av børsten å tappe mer harpiks inn i dem. Dette gjennomsyrer fullt glassfiber med harpiks og krefter ut eventuelle luftbobler.

Legg tre lag med glassfiber torg og harpiks deretter la det hele herde i flere timer. Når glassfiber overflaten er herdet, kan du fjerne det fra bagasjerommet (fjern tape og folie i tillegg).
6

Trim taggete kanter utenfor glassfiber med en sag eller multiverktøy med en cutting blad. Når dette er gjort, bore et hull på baksiden store nok til å passere lyd ledninger gjennom.
Interiør og Front of the Enclosure
7

Tegn en sirkel på et stykke kryssfiner som tilsvarer diameteren på subwooferen. Tegn en sirkel rundt den første, en tomme lenger ut. Dette skaper en tomme bred ring kalt høyttaler ring. Skjær speaker ring ut av kryssfiner med en stikksag.

Mens du har så ut, kuttet fire tommers brede strimler av kryssfiner. To skal være i samme høyde som i kabinettet, og de to andre bør være en tomme eller to kortere.
8

Lim strimler av kryssfiner til høyttaleren ring med varmt lim for å danne en "table. " Lim bordet til midten av kabinettet base, med de korte bena foran slik at høyttaleren ring vippes fremover. Du trenger ikke å bekymre deg for styrken av lim, er det bare å holde høyttaleren ringen på plass midlertidig.
9

Drapere et stykke fleece over hele kabinettet. Stifte det til overflaten av høyttaleren ringen, dra det stramt som du gjør det. Strekk den rundt kantene på glassfiber og varmt lim den på plass. Klippe av overflødig duken når den er limt hele veien rundt. Den fleece vil naturlig samsvare med formen av kabinettet og høyttaler ring.
10

Bland en liten gruppe med glassfiber harpiks og katalysator. Pensle det på fleece, mette det. Tillat denne harpiks for å kurere, og gir et stabilt underlag for å bygge opp glassfiber.
11

Bland en større gruppe med harpiks og katalysator. Pensle katalysert harpiks på herdet fleece, og deretter bruke fire lag med glassfiber firkanter følge samme prosedyre fra forrige avsnitt. La glassfiber å kurere over natten.
12

Skjær hullet ut av høyttaleren ringen, etter de opprinnelige tre skjema. Når dette er fullført, sand hele den ytre overflate av kapslingen. Begynn med 100-sandpapir for å fjerne eventuelle skarpe grader, deretter flytte til 200 og 300-grit å glatte overflaten. Vask av støv med aceton på en fille.
13

Prime og male kabinettet hvis ønskelig.
14

Installer kabinettet i bagasjerommet ved første passering av speaker wire gjennom det borede hull. Når kapselen er på plass, bores flere hull gjennom bunnen og gjennom stammen rammen. Bruk bolter gjennom disse hullene til å feste i kabinettet på plass.
15

Koble subwoofer til audio ledninger og skru den inn i kabinettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97485.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer