Hvordan koble opp en dataskjerm til en bilstereo

Installere en dataskjerm i bilen for å brukes med bilstereoen vil tillate deg å få mest mulig ut av din bilstereo, forutsatt at den støtter video utgang. Dette kan legge grafikk til lytteopplevelsen, GPS-funksjoner, enkel navigering i stereo funksjoner og med muligheten for passasjerene å se filmer og TV-programmer på lange bilturer. Merk at GPS-funksjoner vil bli lagt til dersom bilstereoen støtter denne funksjonen. Du trenger
Bilstereo med VGA-videoutgang kabel
Monteringssett
VGA forlengelseskabel
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør stedet der du ønsker å montere skjermen. De mest sannsynlige stedene du vil ønske å bruke er enten dashbordet eller bak setene, men montere en nedfellbar skjerm i taket er også en mulighet. Vurdere størrelsen på skjermen du ønsker å bruke når man skal avgjøre ønsket plassering.
2

Koble fra bilens batteri før du utfører noen av innretningen for å hindre shorts og andre potensielt skadelige situasjoner.

3

Installer monteringssettet for skjermen å følge produsentens instruksjoner.
4

Fjern bilstereo fra dashbordet, i henhold til produsentens instruksjoner. Det er ikke nødvendig å koble ledningsnettet fra stereoanlegget, som du bare trekke den ut til å ha tilgang til VGA-utgang.
5

Koble VGA skjøteledning til både stereoanlegget og skjermen . Husk at du vil ønske å kjøre VGA forlengelseskabel gjennom innsiden av dashbordet for å holde installasjonen ryddig.
6

Koble strømkabelen til skjermen, slik at du bruker en kabel som bare vil få strøm når bilen står på. Ellers risikerer du av ved et uhell la monitoren på når du slår bilen av, og kjører batteriet ned. Se stereoanlegget brukerhåndboken for å finne ut hvilke strømkabelen å bruke.
7

Fest monitoren til monteringssettet ved å følge instruksjonene fra produsenten.
8

Sett bilstereo i dashbordet.
9

Koble til bilens batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97454.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer