Slik fjerner Tint

Vindu missfarging kan gi vinduene et stilig utseende og holde interiøret av bilen på en kjøligere temperatur. Dessverre kan missfarging ikke være det du ønsker. I stedet for å betale en ekstrem avgift på en fargetone butikk å ha vinduet missfarging fjernet, bør du vurdere å fjerne tint selv. Det er en tidkrevende prosess, men hvis du fortsetter med forsiktighet og sunn fornuft, bør du være i stand til å fjerne farge uten å skade vinduene. Du trenger
Tarp
Vann
plast søppelpose
Ammoniakk
Barberblad
Hånd damp renere
Vis flere instruksjoner
1

Flytt vindu til et sted hvor den kan sitte i direkte sollys. Varmen fra solen er viktig når det gjelder å fjerne missfarging.
2

Fjern eventuelle klistremerker eller andre gjenstander fra overflaten av glasset. Disse vil bare komme i veien for å fjerne vinduet tint og kan faktisk ødelegge prosessen, skade vinduene permanent.
3

Dekk til gulv rundt vinduet for å beskytte den. Bruk en solid plast presenning for de beste resultatene.
4

Dekk hendene med hansker og unngå å puste i ammoniakkdamp som du arbeider. Spray tonet side av vinduet rikelig med ammoniakk.
5

Place en plast søppelsekk (kuttet til størrelsen og formen på vinduet ditt) over tonede side av vinduet. Ammoniakken vil bidra til å holde den på plass. Dette vil bidra til å hindre fordamping av ammoniakk.
6

La vinduet i solen i en time. Når du kommer tilbake til vinduet, bør missfarging være klar for peeling. Smøre vindu med ammoniakk igjen å holde missfarging i en tilstand som gjør at du kan skrelles av vinduet.
7

starte et kutt i missfarging med et barberblad (søppelsekk og alle). Start på øverste delen av vinduet og bare nick den brekking nok til å tillate deg å nå under den og begynne å trekke på missfarging med hendene.
8

Skrell brekking av vinduet starter på nick i missfarging. Når du skrelle det ned ca en tomme, spray vinduet med en håndholdt damprenser for å løsne limet på vinduet. Fortsett å skrelle ned missfarging sakte, sprøyting vinduet med damp renere for hver tomme av vinduet du utsetter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97293.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer