Om Vann Methenol Injection

For å holde en motor fungerer som den skal , må den interne temperaturen være regulert av et kjølesystem. Vann - metanol injeksjon er en metode for å gjøre dette og kan gi økt ytelse fordeler . Funksjon

Vann metanol injeksjonen er fordelingen av en blanding av de to elementer i et kjøretøy motor. Vannet tjener som et kjølemiddel , og bidrar til å opprettholde korrekt temperatur i motoren. Den metanol kan bidra til å øke motorytelse i " indusert og naturlig pustende motorer. "
Detonasjon

En av de største farene for en høytytende motoren er detonasjon. Dette kan skje hvis motoren sylindere og tennplugg ikke er tidsbestemt riktig . Den blanding av vann og metanol bidrar til å kjøle sylindrene . Dette gjøres gjennom anvendelse av en " fin tåke " av vann og metanol til de nødvendige motordeler .
Fordeler

Metanol er i stand til å heve oktan verdi av drivstoff. Kombinasjonen av metanol og vann hjelper tenningen operere mer effektivt, noe som skaper ytterligere hestekrefter. Som med alle auto forbedringer , forskning nøye hvordan du installerer dette systemet ordentlig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97430.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer