Hvordan lage en Woofer sak

Etter å betale masse penger for en hyggelig woofer, ingen ønsker å bruke enda mer på en sak. I denne artikkelen vil vi diskutere en enkel måte å bygge din egen. Selv om oppgaven kan virke komplisert, det er egentlig enklere enn du forventer. Hvis du vet hvordan du skal kutte kryssfiner og spray på litt lim, bør disse trinnene ikke være noe problem for deg. Du trenger
Gjæringsskjæring eller bordsag
seks ark med standard kryssfiner
Trelim
Wood skruer
Elektrisk drill
Stor stykke papir
Standard bolter
Ditt valg av tepper
Spray limet
Vis flere instruksjoner
en

Ved hjelp av en gjæring eller bordsag, kuttet seks stykker av standard kryssfiner til størrelse for å lage en boks på minst 5 inches bredere enn woofer din. Ta den tiden du trenger. Lag en glatt kuttet slik at kantene vil passe sammen pent.
2

Bruke gjæringssag, kuttet ut den indre formen woofer din på frontal stykke kryssfiner. Kontroller at woofer passer så perfekt som mulig. Du ønsker ikke noe press lekker ut av ansiktet.
3

Påfør et lag med trelim til alle rørende kanter av tre stykker. Deretter bruker tre skruer og en drill, feste alle bitene i boksen sammen. Du ønsker kanskje å innfelt skruene noen få millimeter for å tillate selv dekker.
4

Etter at du har lov til limet tørke tilstrekkelig, bore festehull for woofer i frontal tre stykke. En enkel måte å bore disse er nøyaktig for å ta et stort stykke papir, og holder papir over woofer, markere alle de monteringshullene. Ta papiret og merk hull steder på frontal kryssfiner.
5

Ta basselement og, ved hjelp av standard bolter, feste den til frontal stykke. Stram boltene så mye som mulig for å unngå press lekker.
6

Påfør tepper til utsiden av boksen med lim spray. Påfør et sjenerøst lag med spray. Forsiktig lå teppe på tvers av veden. En enkel måte å legge teppet er å vikle en seksjon rundt alle sidene av boksen. Legg et stykke på tvers av toppen. Til slutt, måle woofer hull og kutte den ut av frontal stykke. Starter på midten, forsiktig lå og trykk stykket på tre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97020.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer