Hvordan laste opp Cell Phone Numbers til en Ford Flex

The Flex er en crossover kjøretøy solgt av Ford Motor Company. Flex leveres med Fords eksklusive Sync-systemet, som ble utviklet i samarbeid med Microsoft Corporation. Sync-systemet har mange funksjoner, inkludert muligheten til å streame musikk fra din mobile enhet til bilens radio via Bluetooth. Den har også funksjoner for å gjøre bruk av telefonen enklere mens du kjører Flex. En av de tingene du kan gjøre for å forbedre Flex erfaring er å laste opp telefonens kontakter til Ford Flex sin Sync-system. Instruksjoner
en

Grab din mobiltelefon og sitte i din Ford Flex sjåfør-side sete. Dra motoren rundt. Du kan bare laste opp telefonnumre med motoren i gang.
2

Slå mobiltelefonen på, og sørge for at Bluetooth er slått på. Denne prosessen varierer drastisk mellom telefoner. Men du bør være i stand til å slå på Bluetooth fra enten "Innstillinger" eller "Connections"-menyen.
3

Trykk på knappen merket "Phone" på Flex radio kontrollpanel. Hvis skjermen viser "Bluetooth Off", trykker "OK" to ganger for å slå det på (det skal være aktivert som standard).
4

Push noen av de "Seek" pilene på radio kontrollpanelet for å gå gjennom Flex radio-menyen. Stopp når "Phone Settings" viser på skjermen. Trykk "OK".
5

Skyv noen av de "Seek" piler igjen før "Endre Telefonbok" viser på skjermen. Trykk "OK". Trykk på pilen på nytt for å vise "Legg til kontakter." Trykk "OK".
6

Skyv "Søk" piler for å vise "Last ned telefonboken." Trykk "OK". Skjermen bør vise "Telefonbok Loading" i noen sekunder. Når telefonboken er lastet opp, viser skjermen "Lastet ned". Trykk "OK" og trykk deretter på pilene for å velge "Exit".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97289.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer