Hvordan Monter en brannslukker til et kjøretøy

Montering av et brannslukningsapparat i bilen eller lastebil kan virke som bortkastet tid, men hvis du har en liten elektrisk brann start, vil et brannslukningsapparat hjelpe deg til å holde det liten eller sette det ut før stor skade er gjort på bilen. Ytelse og off-road entusiaster har blitt montering brannslukningsapparater i bilene sine i mange år. Du kan kjøpe en liten £ 2,5 eller £ 5 brannslukningsapparat i ethvert hjem, eller stort varehus. Du trenger
Pencil
Bormaskiner
borekroner
assorterte skrutrekkere
skruer eller bolter
Vis flere instruksjoner
en

Velg et sted i kjøretøyet for brannslukningsapparat. Noen gode steder inkluderer bagasjerommet på en bil, lasten området en SUV eller en flekk under dashbordet hvis du har plass. Pass på å sjekke området for å sikre at det ikke er noen ledninger eller andre komponenter bak det som kan skades ved boring.
2

Plasser brannslukningsapparat i sin brakett, som vanligvis kommer med brannslukningsapparat, og holde den på plass der du har tenkt å montere den. Merk plasseringen av monteringshullene i braketten på monteringsstedet med en blyant.
3

Drill ut monteringshullene i bilen med en drill og drill bit.

4

Fjern brannslukningsapparat fra festebraketten og montere braketten på stedet du valgte. Bruk skruer, bolter eller selvgjengende skruer for å feste braketten. Maskinvaren som kreves vil variere etter plassering og materialet der du monterer braketten.
5

Place bilen brannslukningsapparat i braketten og sjekk for å se at det er trygt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97173.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer