Auto Meter Shift Lys Instruksjoner

For Drag-syklistene eller hverdagslige drivere, gir et skifte lys en visuell indikasjon på at den optimale shift punktet er nådd uten å se ned på bilens turteller. Dette hjelper sjåførene unngå å treffe rev-limiter under akselerasjon og legger til en grad av sikkerhet som føreren ikke trenger å se bort fra veien for å overvåke turtall. Auto Meter til lys kan installeres med noen grunnleggende verktøy. Du trenger:
Open-end skiftenøkkel
Drill
3/16-inch borekronen
3/16-inch grommet
Skrutrekkere
Selvborrende skrue
Wire trykk skjøter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen med en åpen-end skiftenøkkel.
2

Velg et sted for skift-lys som er lett synlig, men ikke hindrer ditt syn på veien eller andre kjøretøy instrumenter. Monter lys med de medfølgende skruene. Trekk skruene godt til med en skrutrekker.
3

Velg en plassering for RPM-modulen som er beskyttet mot vann, skitt og fysiske skader og lett tilgjengelig for service og oppgraderinger. Velg ønsket innstilling på "Cylinder Velg" veksle og montere RPM modul med selvgjengende skruer. Kjør ledningene fra skift lys til RPM-modulen. Fest kontakten fra skift lys til kontakten fra RPM-modulen ved å justere sporet i én kontakt med hakket i den andre kontakten og presser dem sammen inntil de låses på plass.
4

Drill en 3/16-inch hull i brannmuren med en drill og litt. Pass på at det ikke er noen ledninger eller slanger bak brannmur som kan bli skadet ved boring. Sett inn en 3/16-inch maljen inn i hullet. Kjør den grønne ledningen fra RPM modulen gjennom maljen og koble den til den negative (-). Terminal på bilens spole eller til "tach"-porten på den elektroniske tenningsmodulen
5

Koble sorte ledningen fra RPM-modulen til en jordet metall del av bilens chassis med enten en eksisterende bolt eller selvborende skrue. Bruk en wire springen spleise for å koble den røde ledningen fra RPM-modulen til en slått 12-volts ledning som kun drives når tenningen er i "On", "Run" eller "Tilbehør"-posisjon. Koble den negative batterikabelen og stram godt.
6

Start kjøretøyet og teste skift lys for forsvarlig drift. Koble fra minuspolen og sjekker alle tilkoblinger hvis skiftet lyset ikke klarer å betjene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97363.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer