Hvordan Wire en Voyager Trailer Brake

The Voyager trailer brems er en komponent produsert av Tekonsha Industries. Riktig kalt en proporsjonal bremsaktivator, en elektronisk brems kontrolleren, eller en pendel eller treghet brems, fungerer Voyager trailer brems ved å tolke fremdriften av slepet kjøretøyet og oversette denne informasjonen inn i en avgangsstudent elektrisk signal, som igjen distribuerer elektriske bremsene montert tilhengeren. Voyager trailer brems bør monteres i førerens rekkevidde, innen 30 grader av horisontal og i tråd med fremover /tilbake aksen. Kabling til slepet bilens hatt kontakt systemer er en relativt grei prosess. Du trenger
Voyager trailer brems
Connection sele
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Vis flere instruksjoner
en

Konsulter brukerhåndboken for å finne ut om slepet kjøretøyet er fabrikkmontert med en sele for en ettermarkedet brems trailer kontrolleren. Hvis bilen er utstyrt slik, bare finne selen og monter multi-blokk kontakten på høykant inn i mottakeren på baksiden av Voyager-enheten.
2

Plug selen som følger med monteringssett inn på baksiden av Voyager enhet dersom bilen ikke er utstyrt med en fabrikkmontert sele.
3

Fest den blå tråden i monteringssettet til terminal to av runden sjupluggs tilhengerfestet nær slepet pakken på baksiden av kjøretøyet. Fest den sorte ledningen til en hot 12-volt som lever alltid når bilen er slått på, passe en innebygd sikring vurdert i henhold til den Voyager trailer brems kontrolleren instruksjoner. Fest den røde kabelen til den byttet side av Stopp lys mikrobryter, vanligvis plassert rett over bremsepedalen. Fest den hvite ledningen til jord.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97475.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer