Hvordan koble en Jensen In-Dash DVD Stereo på en 2001 Mustang

The 2001 Mustang er en muskel bil produsert og designet av Ford. Aksjen CD-spiller på 2001 Mustang er ganske underpowered og utsatt for feil, og mange eiere velger å erstatte den med en ettermarkedet CD-eller DVD-spiller. Jensen er en stor produsent av ettermarkedet bilstereo produkter og tilbyr flere i-dash DVD spiller alternativer som passer de 2001 Mustang. Installere en ettermarkedet DVD-spiller er en relativt enkel prosedyre som består av å fjerne den eksisterende CD-spiller og installere den nye. Du trenger
Ledningsnett
Monteringssett
Lodding pistol
Wire strippere
Liten flat skrutrekker eller lignende formet enhet
Skiftenøkkel
Elektrikere tape

Vis mer Instruksjoner
en

Åpne panseret ved å trekke hetten utløserspaken under rattet. Fest panseret i oppreist stilling. Koble fra bakken (svart) batterikabelen ved å løsne bolten som holder den på plass med en skiftenøkkel og flytte den til side.
2

Sett på parkeringsbremsen og flytte girspaken i fri. Fjern shifter plass ved å trekke det mot deg mens du trykker på frigjøringspinnene. Plasseringen av disse pinnene er angitt i bruksanvisningen. Koble fra sigarettenneren ved å trykke inn tappen på baksiden av forbindelse med et lite flatt skrujern.
3

Fjern midtramme ved å trekke den mot deg mens du trykker på frigjøringspinnene. Koble fra all elektronikk ligger i sentrum rammen, slik som tine og sigarettenneren kontroller, ved å trykke på utløsermekanismen på baksiden av tilkoblingene.
4

Skru ut de to boltene som holder aksjen CD-spiller på plass med en skiftenøkkel. Sette disse til side for senere bruk. Fjern den nå koblet CD-spiller fra dashbordet. Koble fra ledningene på baksiden av CD-spilleren.
5

Skyv Jensen DVD-spiller inn monteringssettet. Det bør passe med minimal innsats.
6

Koble fabrikken ledninger som var koblet til lager CD-spilleren til ledningsnettet for Jensen DVD-spiller. Gjøre det ved stripping 1/4 tommers av ledningen skjerming med wire strippere, vri ledningene sammen, lodde dem sammen med en lodding pistol, deretter pakke deler av synlige ledninger med elektrikere tape. Konsultere ledningsnett guide som følger med ledningsnettet for å sikre at du kobler de riktige ledningene sammen, selv om fargekoding er vanligvis nøyaktig.
7

Sett Jensen DVD-spiller, sikkert i sin monteringsbrakett, i hullet der den lager CD-spilleren var plassert. Fest den på plass ved hjelp av de to boltene du fjernet i trinn 4..
8

Erstatt alle dashbordet komponenter ved å skyve dem tilbake på plass. Koble til alle elektriske artikler som tidligere ble frakoblet. Flytt girspaken tilbake i parken og kople ut parkeringsbremsen. Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97476.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer