Slik installerer en Trailer Brake Controller på en Ford F-250

Kjøring med tung tilhenger ville sette unødig stress og slitasje på bremsene for Ford F-250 uten en elektronisk brems kontrolleren. En kontroller aktiverer elektriske tilhengerbremser hver gang du bruker bremsepedalen i Ford. Heldigvis antatt Ford fleste F-250 eiere ville slepe en tilhenger før eller senere og utstyrt sine lastebiler med en fabrikk brems kontrolleren ledningsnettet, noe som gjør for raske elektriske koblinger når du installerer en kontroller. Du trenger
Flat skrutrekker
Brake controller adapter pigtail
1/8 tommer borekronen
Elektrisk drill
Phillips skrutrekker
Strips (valgfritt)
Reservesikring (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Finn plast tilgang panelet under dashbordet på førersiden. Vri de fire skruene mot urviseren med en flat skrutrekker. Senk panel og legg den til side.
2

Finn lys grå plast ledninger port rett under rattstammen eller ved siden av brannmuren i nærheten av gasspedalen. Skyv kontakten av brems-controller adapter pigtail - tilgjengelig fra bremsen kontrolleren produsenten - inn i lastebilens ledninger port til den klikker på plass
3

Hold festebraketten for den. brems kontrolleren til det flate området på undersiden av dashbordet der sjåføren vil ha enkel tilgang til det, men vil ikke være i veien. Bruk braketten som mal og merk undersiden av dashbordet gjennom monteringshullene på braketten med en filt-tipped penn. Sett til side.
4

Drill gjennom pennestreker med en 1/8 tommer borekronen installert i en bormaskin. Vær forsiktig så du ikke skader noen ledninger eller slanger på motsatt side av dashbordet når du borer. Hold braketten på plass og kjøre i festeskruene gjennom braketten og inn i undersiden av dashbordet med en stjerneskrutrekker.
5

Place bremsen kontrolleren inn i braketten og stram skruene finger- stramt. Rotere kontrolleren slik at den kan det er lett å se fra førersetet. Stram skruene med en stjerneskrutrekker.
6

Skyv kontakten på den motsatte enden av brems-controller adapter pigtail inn i porten på bremsen kontrolleren til det sitter ordentlig. Bruk strips for å sikre eventuelle overskytende lengde av kabel hengende ned til et dashbord strukturell medlem. Erstatte plast trim panelet og vri de fire skruehoder med klokken for å låse panelet på plass.
7

Skyv trailer kablingskontakt i den bakre trailer-tauing stikkontakt i underkant av støtfangeren bak på lastebilen. Kalibrere eller teste kontrolleren i henhold til produsentens instruksjoner før kjøring med tilhenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97059.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer