Slik tilpasser et Car Trunk

Mens for noen individer bagasjerommet på bilen deres er rett og slett et sted å lagre den reservehjul og diverse nødutstyr for bilen, for andre en koffert er en romslig miljø som venter på å bli fylt med tilpasset ettermarkedet tilbehør, inkludert høyttalersystemer, sikkerhetssystemer, forsterkere, fjernsynsapparater, innebygd i kjølere og mer. Tilpasning kan ta en rekke stier berre basert på personlige preferanser. Du trenger:
håndholdt drill
3 tommers tippet skruer
2-by-4 trevirke
Sirkelsag
Vernebriller
arbeidshansker
Møbeltapetsering (teppe eller annet) med borrelås backing
Utility kniv
Padding (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bestem nøyaktig hvordan du ønsker å tilpasse bilen bagasjerommet. Bygg høyttaler rammer for høyttalere, et stativ for din forsterker, en sak for en mini-kjøleskap, eller noe annet du kan komme opp med. Kjøpe forsyninger fra din lokale Oppussing butikken. 2-by-4 wood er den enkleste å bruke til å bygge rammer, så kjøp en passende lengde basert på hva du tror du trenger for å bygge din ramme.
2

Mål for lengden på rammen og kuttet treet ned til størrelse. Å ramme inn side høyttaler kasser, måle høyttaler kasser selv og kuttet en ramme for å passe inn i det indre av stammen. Bruk reservehjul depresjon finnes i de fleste badebukser til pad og ramme i et rom for forsterkere eller en makt enhet for et kjøleskap eller TV, med ledninger går der det passer (for eksempel rundt det indre av stammen, eller ned gjennom stammen og under bilen).
3

Kutt alle tre ned til størrelse med sirkelsag. Ta på deg vernebriller og arbeidshansker før du bruker sagen. Hold tre fast med den ene hånden og bruk sagen med den andre. Ikke la veden farten mens du klipper, da dette kan føre til at bladet å sparke tilbake.
4

Fullfør rammer og montere dem i bilen ved å skru dem inn i rammen på bilen eller bagasjerommet. Sett høyttaler bokser (eller annet utstyr) inne. Bruk polstring for å lage en seng å hvile rammene på. Kutt det ned til størrelse med et verktøy kniv. Dekk til rammer og andre områder med polstring som du selv velger, og bruke borrelås stripping å holde trekket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97348.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer