Hvordan er Bilseter Made ?

Den amerikanske Federal Motor Carrier Safety Administration har regler for bil sikkerhetsstandarder. Hver bilprodusent som selger biler i USA må implementere disse sikkerhetsreglene design. Føderale standarder for bil setesystemer er skissert i del 571,207 : Standard 207 . Standard 207

Federal Motor Vehicle Safety Standard ( FMVSS ) bruker Standard 207 for å etablere krav for bilseter . Denne standarden har blitt opprettet for setefeste forsamlinger , installasjon metoder for seter og grunnleggende sete krav. Bilprodusenter må anvende denne standard for personbiler, multipurpose personbiler , lastebiler og busser .
Krav

Kjøretøy må ha en beboer sete for sjåføren som tåler en viss kraft hvis den er involvert i en ulykke. Tester er utført på fører-og passasjerseter for motoriserte kjøretøy , lastebiler og busser. Disse setene er også pålagt å tåle kreftene målt i newton . Setene er testet fra ulike innstilte posisjoner for å måle sin effektivitet .

Restraints

Seter må gi besøksforbud enheter som ikke bør slippe eller mislykkes når frem kraft i lengderetningen er påføres setet. Tilbakeholdende innretninger må testes for å motstå akselerasjon samt støtkrefter . Setene er utviklet for å kaste eller justeres må ha muligheten til å låse på plass når en stor mengde stress brukes på dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97412.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer