Slik installerer en Trailer Brake Controller på en 2007 Avalanche

Før 2007 årsmodell, var Chevrolet fabrikk-installert avsetning for brems kontrolleren installasjon en "plug-and-play" sele, utstyrt med en terminal slutt, igjen inne i dashbordet . Slutten av 2007 års modell Skred har ledningene installert, men de er ikke ruvet eller koblet til en terminal ende. De fleste kjøperne vurdere dette et forsøk på produsentens del å rute ekstra ettermarkedet jobber til sine forhandlere. Fordi en runde sju-pin stikk er fortsatt installert ved siden av slepet pakken, som er fra fabrikken kablet for alle andre operasjoner enn de elektriske bremsene, installerer brems kontrolleren er fortsatt en grei prosess. Du trenger
Brake kontrolleren
Wire strippere
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Vis flere instruksjoner
en

Monter bremsen kontrolleren i henhold til sine levering instruksjoner. Vanligvis en "C"-formet brakett må være på linje med front-til-bakre akse Avalanche, innen 30 grader av horisontal og montert på dashbordet på et sted der føreren kan nå det enkelt. Bremsen kontrolleren er montert inne i denne "C"-formet brakett.
2

Slå opp inni dashbordet fra plasseringen av pedalene og finne en løs røde og sorte ledningen og en løs blå ledning noe sted bak og under de ringer. Den røde og sorte ledningen er 12-volt varme forsyning til brems kontrolleren, og den blå ledningen går fra bremsen kontrolleren til stikk. Koble de to ledningene til sine farge-matchet kolleger på bremsen styringen med en lodding kit, deretter isolere tilkoblinger ved hjelp av en shrink-wrap kit.
3

Koble den røde kabelen fra bremsepedalen kontrolleren til byttet side av Avalanche er bremsepedalen mikrobryter.
4

Åpne Avalanche hette. Plasser den andre enden av 12-volt varme forsyning wire, Chevrolet vanligvis etterlater den som en "dead tail" teipet over hjulet godt til høyre for motoren. Bruk wire strippere å fjerne en halv tomme av den rød /svart isolasjon fra enden.
5

Finn sikring bord, kalt Ultimate Battery Eliminator Circuit, eller UBEC, av General Motors, og åpner front dekke. Et koplingsskjema identifiserer inne i kontakten som 12-volts hot wire som fungerer bremsen kontrolleren må festes, og dette er vanligvis to terminal, som er farget sølv og merket sikring 66. Det bør være en 30-amp sikring. Installer ledningen og sett UBEC dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97481.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer