Slik fjerner dørpanelene på en Dodge RAM

Mest bil dørpaneler holdes på plass med lite plast klipp. Disse klippene kan være vanskelig å fjerne, de også bryte enkelt. Heldigvis er Dodge Ram dør panel ikke festet med klips, det er festet med skruer, som er enklere å jobbe med så lenge du har de riktige verktøyene. Prosedyren for å fjerne front-dørpaneler er det samme som bak-dørpaneler, bortsett fra de bakre dørpanelene har færre skruer. Du trenger
Phillips-skrutrekker
T30 Torx skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren for å få tilgang til nedre kant av døren panel. Inspisere området for å finne to skruer.
2

Fjern de to skruene langs nedre kant av døren panel med en Phillips-skrutrekker (front-dør-skjermer)

3

Ta av Phillips-head skruen på den øverste delen av døren panel (front-dør-skjermer). Denne skruen er rett over fra utsiden sidespeil.
4

Trekk indre dørhåndtaket til åpen stilling. Ta av Phillips-head skruen skjult bak det. Inspiser området nøye for å finne den Torx skruen montering dørhåndtaket til døren. Fjerne det med en T30 Torx skrutrekker. Trekk interiør-dørhåndtaket av.
5

Position hendene på hver side av døren panel. Skyv panelet opp, og trekk den bort fra døren forsiktig. Bak panelet, finner du de elektriske koblingene for vinduet og låse brytere. Klem tappen i midten av hver forbindelse å koble dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97231.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer