Slik installerer en Folding Jump Seat

Folding hoppe seter er en prøvd og testet design og har vært produsert i nesten tre tiår nå. Gå setene er laget av de sterkeste ranking poly-fiber stoff, som sikrer stabilitet og holdbarhet. Disse setene er nyttige som et deksel, og også tjene den hensikt å lette sekundære setetrekk. Dette trekket har en tendens til å matche interiøret i bilen og installasjonen er svært enkel. De er lette og kan være flyttbare eller faste. Du kan velge én sitteplasser eller flere sitteplasser alternativer basert på tilgjengelig plass. Du trenger
Verktøykasse Forum Gå sete
Vis flere instruksjoner
Komme i gang
en

Bestem hvor du vil plassere hoppe setet. Vanligvis klappsetet er plassert i en posisjon mellom tanken og godt hjulet. Du må fjerne den lille bolt her, som er veldig lett å se. Nå opp mot toppen av denne tanken, og deretter trekke nedover og frontward.
2

Fjern skruene og setet brakett, som har en vedlagt sittepute. Dette vil sikre at du er i stand til å plassere hoppe setet i bilen når det passer deg.
3

Installer setet. Når du installerer et hopp sete, bør du huske å holde den på skrå. Setet skal deretter truffet med en åpen knyttneve for å sikre at du ikke fjerner noen av linjene som er festet til tanken. Du bør også være forsiktig med å riv tanken ut veldig langt. Dette kan føre til frakobling av drivstoff linjer, eller kan føre til brekkasje i de små plast brystvortene av tanken.
4

Sette opp klappsetet inkluderer justering av ryggen pad og erstatte de resterende skruene for å sikre at setet ikke lar seg fjerne. Trekk setet litt for å se om installasjonen er gjort riktig.
5

Legg bilbelte å hoppe sete for den ekstra sikkerheten til de som bruker det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97126.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer