Slik installerer en tredje rad i Tahoes

The Tahoe er en full-size SUV solgt av General Motors under Chevrolet merkevare. De fleste Tahoes er utstyrt med tredje seterad når nye, men noen er ikke. Hver Tahoe har festepunkter for setet, uansett om den var utstyrt eller ikke. Legge til en tredje seterad øker kapasiteten med ytterligere tre passasjerer. Du trenger
Tahoe tredje seterad
Factory festebraketter
Flat-skrutrekker
Pipenøkkel satt
Carpet kniv
Vis mer Instruksjoner

1.

Åpne bakre luke og fjerne teppet matte. Teppet glir under side-trim paneler, så du blir nødt til å dra den nederste delen av trim panelet for å få teppet ut.
2

Fjern gulvet fôr til du kommer til bart stål. Lokalisere fabrikken festepunkter for tredje seterad. Festepunktene vil bli dekket av firkantede klips festet til gulvet med lim. Skrap kanten av hver rute klipp for å skille dem fra limet, og deretter fjerne klippet.
3

Fest dine fabrikken festebraketter ved hjelp av pipenøkkel. Plasser liner og teppe tilbake over lasten området og kuttet en rift i teppet rundt monteringsbrakettene.
4

Brett tredje rad seteryggen ned for å gjøre setet lettere å løfte, og deretter installere setet på monteringsbrakettene. Utformingen av setebraketten vil tillate dem å automatisk låse seg når setet er montert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97070.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer