Slik fjerner en 2001 Ford Expedition Dørtablå

Hvis du har et vindu pause i ekspedisjonen din, eller kanskje kraften vinduet motor har gått ut, er det første du må gjøre for å komme til den ødelagte delen fjerne dørpanelet. Dette er lettere å gjøre i en 2001 Ford Expedition enn i tidligere modeller, og det kan gjøres med minimale verktøy. Prosessen er lik for andre Expedition modell år også. Du trenger
Flathead skrutrekker
Torx-skrujern satt
1/4-tommers skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpen døren så bredt som mulig for å gi deg plass til å arbeide. Deretter fjerne den lille trekantede trim panelet i øvre hjørne av døren, på motsatt side av speilet, ved å trekke i den i en oppadgående bevegelse for å løsne tappene. Fjern skummet bak det og skru ut skruen under ved hjelp av en torx-skrutrekker.
2

Plasser flat skrutrekker i bladet sporet under den opplyste reflektor i hjørnet av døren panel og pop ut linse. Skru av torx-skruer du finner under hjelp av torx-skrutrekker.
3

Åpne døren håndtere og bruke flat skrutrekker til å sprette ut trim ring som går rundt det. Skru ut bolten under bruk av 1/4-tommers skralle og socket. Deretter trekker ut av vinduet og lås kontroller med hendene, og trekk seletøy å slippe kontrollene. Det er en skrue bak dette panelet også, så ta det med torx-skrutrekker.
4

Løft døren panelet opp mot headliner og trekk den forsiktig bort fra døren, og pass at det ikke blir tatt på noen ledninger langs veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97212.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer