Hvordan installere Teppe i en Miata

Mazda Miata har vært en utrolig populær bil siden den ble innført. Mazda tok de beste aspektene av klassiske roadstere, spesielt den engelske-bygget Lotus Elan, pakket den opp i noen retro styling, drevet den med pålitelige japansk ingeniør og hadde en umiddelbar hit på sine hender. Over tid, men det Miata er tepper, som enhver bil og spesielt en kabriolet, tar juling. På et tidspunkt kan det være lurt å bytte ut Miata er teppet slik at interiøret kan se sitt beste. Du trenger
Socket sett og skralle
skrutrekker
Vaccum
Carpet lim
Vis flere instruksjoner
en

Fjern fører og passasjersete og setebelter med en 14-mm socket og skralle. Koble setebeltet varsellampe plassert under setene. På 1,6-liters modeller fjerne førersiden fotstøtte med en 10-mm-kontakten.
2

Fjern girkule ved å skru den fra girspaken. Fjern de fem skruene som holder midtkonsollen på plass og fjerne midtkonsollen. Noen av skruene er skjult under midten innsatsen og koppholder. Skru løs og fjern de to side rails. Koble eventuelle ledninger som kan knyttes til midtkonsollen.
3

Fjern de svarte plast teppe holderne ved å skyve et skarpt verktøy under holderen og arbeider det ut i en frem og tilbake måte, være forsiktig med å bryte dem. Hvis du gjør det, kommer det nye kit med en pose med stopperne.
4

Fjern skruen eller holderen (avhengig av modell) som holder teppet på plass bak setebeltet festet. Fjern det gamle tepper bak setene. Trekk bakre dekk ut av bilen. Ikke kast lyddempende pad unna som du vil gjenbruke det.
5

Skjær gamle tepper i midten der midtkonsollen ble installert, slik at du ikke klippe noen ledninger som du går. Kutt teppet der den møter kanten av dashbordet. Fjern teppet welting fra forsiden og baksiden av der døråpningen er. Trekk resten av teppet fra under spark rutene og de bakre side kvartal paneler.
6

Vacuum interiøret når teppet er ute slik at du har en ren overflate for limet. Skjær hull for setebelter i siden padding før liming det ned. Lim side rail polstring på plass. Lime gulvet padding og midtkonsollen polstring på plass. Hold limet ca 10 inches fra bilen og spray 02:58 lag på, slik at det å stille opp for noen minutter.
7

Sjekk tepper for passe og finne ut hvor hullene må kuttes for sikkerhetsbeltene. Lim side-rail stykker og midtkonsoll på teppet padding. Kontroller at vinyl stripe på kanten av teppet går til toppen og legger under døren jam stykke. Trim teppet med saks hvis det er for bredt. Brette de ekstra kantene på teppet under kick paneler, bak kvart paneler og under dashbordet med en sparkel.
8

Installer sentrum gulv utfylling og trim polstring slik at det bare møter overlappende kanten av tepper for å unngå en bule i teppet. Skjær hull til sete mounts. Test passe teppet, og nøye skjære hull for setet mounts og setebelte ledninger. Lim teppet på plass.
9

Installer de bakre kick-up teppe brikker bruker de medfølgende teppe holderne og fôr dem med merkene på baksiden av teppet. Reinstallere bakre dekk pad og bruke teppe stopperne å installere teppet. Installer seter, midtkonsoll og girkule.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97167.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer