Hvordan kobler jeg en BlackBerry til en bilstereo?

Blackberrys kan inneholde mye musikk i sin lille kropp. Høyttalerne på Blackberry mobil kan være vanskelig å høre noen ganger og kan kreve tilkobling til et større lydanlegg som en bilstereo. Vurdere å koble din Blackberry til bilstereoen for å pumpe opp volumet. Denne tilkoblingen gjør at du kan bruke din Blackberry til å spille musikk via bilens stereoanlegg. Avhengig av bilstereoen, tilkobling fra Blackberry-en til lydanlegg vil kreve bruk en til to plugger. Du trenger
Blackberry
Audio kabel med 3,5 mm aux-innganger eller RCA typen kontakter (avhengig av bil stereo)
Vis flere instruksjoner
en

Set volumet av Blackberry-en til en behagelig lytting volum.
2

Sjekk om du bilstereoen har en aux-inngang i fronten av stereoanlegget. Dette er vanligvis merket "Aux".
3

Plugg den ene enden av lydkabelen med 3,5 mm stereo plugger inn i Blackberry hodetelefonutgang. Plugg den andre enden av lydkabelen med 3,5 mm stereo plugger inn i hjelpesystemer inngangen på stereoanlegget. Spille en sang på din Blackberry for å teste lyden gjennom stereoanlegget. Hvis du ikke har en aux inngang, hopper du til neste trinn.
4

Sjekk om din stereo har RCA aux-inngang knekt.
5

Plugg den ene enden av lydkabelen med RCA type kontakter inn i Blackberry hodetelefonutgang. Plugg den andre enden med to plugger inn i RCA hjelpesystemer inngangen på stereoanlegget. Spille en sang på din Blackberry for å teste lyden gjennom stereoanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97281.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer