Hvilke biler har sittebenker?

Front sittebenker er i tilbakegang. Bøtteseter er normen i moderne tid, med unntak for lastebiler, RVs og campingbiler. Det er fortsatt imidlertid noen biler som har benk sitteplasser minst som et alternativ. Disse modellene tillater brukeren å transportere seks eller flere personer i relativ komfort, uten behov for en SUV eller varebil. Buick Lucerne

Lucerne erstattet Buick LeSabre i 2006 som selskapets full størrelse tilbud. Slik at kunden kan velge foran benk sitteplasser, Lucerne har plass til opptil seks. De sittebenker er et alternativ med 3,9 liters V6-motor. De er ikke tilgjengelig med 4,6 liters V8. The Lucerne har imponerende benplass - over 40 inches i både foran og bak setene. Prisene i 2010 starter på $ 29,230.
Mercury Grand Marquis

Front split benk sitteplasser er standard på Merkurs Grand Marquis, slik at seks til å bli gjennomført på en gang. Andre vanlige funksjoner inkluderer air condition, cruise control, en kjørecomputer og en V8-motor som tilbyr 224bhp. I motsetning til Lucerne, er Grand Marquis bakhjulsdrift, noe som betyr en mer dynamisk kjøreopplevelse. Ifølge MSN Autos, er Grand Marquis "den bestselgende Mercury noensinne med mer enn 2,7 millioner solgte mellom 1975 og 2003." MSRP for standardmodellen er $ 29 270 som i 2010.
Lincoln Town Car

Et mer luksuriøst alternativ er Lincolns Town Car. Med skinn ratt, justerbare pedaler og ekte tre trimme alt som standard, 2010 prisene starter på $ 46,385. Foran benk betyr sitteplasser for seks, og på lengre akselavstand "signatur L"-modellen, er 45,4 inches av beinplass i baksetet. The Town Car har en romslig koffert med over 20 kubikkfot lasterommet. Lincoln ga bilen en overhaling i 2003. Utvendig styling ble gjort skarpere og mer business-like, og chassiset ble redesignet for bedre kjøreegenskaper og kjørekomfort.
Ford Crown Victoria

Ford Crown Victoria var avviklet i 2007, men en god secondhand modellen kan bli funnet for rundt $ 14 000 i 2010. Sitteplasser seks med foran sittebenker, har Crown Victoria blitt brukt som en politi patrulje bil, og for drosjeparken i New York. Den leveres med en 4,6 liters V8 med enten 224 eller 239bhp. Bilen har gode sikkerhetsvurderinger, og er godt utstyrt på innsiden. Først introdusert i 1979, er Crown Victoria et solid og pålitelig valg for noen søker sittebenker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97276.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer