Typer av sigarettennere i biler

Borte er de dagene da en røyker pakken var en verdifull oppgradering til en ny bil. In-dash sigarettennere har blitt erstattet med tilbehør strømuttak, og askebegere med endring oppbevaringsrom. Etter-markedet lightere er designet for å absorbere elektrisitet levert av batteriet. En rekke lightere er tilgjengelig, til tross for trenden å imøtekomme ikke-røykere. Røyker Package
Tradisjonell push-in auto lightere passe inn i hus i tilbehøret utsalgssteder.

Valgfritt røyker pakke tilbehør er praktisk for folk som velger å røyke i sine biler, men kan fjernes når den ikke er i bruk. Et askebeger formet som en cup passer perfekt inn i drikke holder, og en bærbar lettere og lettere boliger passer inn i en standard tilbehør strømuttak. Skyv enden av den lettere å varme interiøret mekanisme.
Tilbehør strømuttak

Et tilbehør strømuttak i bilen din kan fortsatt plass til en sigarettenner. En rekke plug-in ladere med USB-porter, ekstra uttak og lading plug-ins festet er tilgjengelig. Men de kan bli trukket ut til å romme en etter-markedet sigarettenner som kan holdes i hanskerommet inntil nødvendig med en røyker i bilen.
Disposable Lighter

Carry en engangs lighter, eliminerer behovet for en permanent lysere i bilen.

Siden en røykfri pakken er normen i biler i dag, kjøpe en billig engangs lettere for vesken eller lommen. På grunn av sikkerhetsmessige problemer med lightere og barn, være sikker på at lighter har en sikkerhetsventil, og at du ikke la den i bilen uten tilsyn.
Sigarettennere og Car Verdi

En røykfri pakke i bilen kan tilføre verdi ved innbytte.

Røyking i bilen betyr mindre i dashbordet lagring og mindre verdi for videresalg på grunn av lukt og potensielle brennmerker på møbeltrekk. Vurdere å slå til på et røykfritt pakken og legg en etter-markedet sigarettenner og askebeger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97299.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer