Hvordan bygge en Gas Vaporizer

Gass vaporizors er tillegg til bilens drivstoff levering system som øker gass kjørelengde og makt ved å fordampe væsken bensin blir levert fra forgasseren eller injektorer. Den fordampede gassen brenner mer fullstendig og effektivt enn større particled flytende gass, og dette betyr bedre kjørelengde og mer hestekrefter fra bilens nåværende drivstoff levering satt opp. Gass vaporizers er ganske smertefritt å bygget. Inntaket av dine motoren driver en vifte som spinner og effektivt fordamper drivstoff som det kommer inn i motoren. Disse er laget med noen som vanligvis finnes materialer og litt oppfinnsomhet. Du trenger
elektrisk vifte Kaffe CANTIN SnipsLiquid NailsHose Klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Bruk tinn klipp til å kutte bunnen ut av kaffe kan og deretter kutte langs den ene siden av kan, slik at du har en buet stykke metall. Lå viften inne i buet metall og skyv metall sammen til den berører sider av viften. Bruk flytende negler å sikre sidene av metall kan sammen og la tørke.
2

Skyv viften inne i nydannede sylinder og sikker ved å sette flytende negler på sidene av viften og la å tørke. Dette vil fungere som hoveddelen av vaporizer din.
3

Fjern luften renere slangen fra slutten av motoren inntak og skyv slutten av vaporizer kroppen på inntaket. Fest til inntaket med slangeklemmer og fest luften renere slangen på den andre enden av den fordamper.
4

Bruk penknife å skrape et lite stykke plast belegg ut av positive og negative ledninger som er koblet til frontlykter.
5

Pakk de respektive ender av fan ledninger rundt disse ledningene og deretter dekke med elektrisk tape. Nå når du snu bilen på og slå frontlysene på, vil vaporizer slå på øke drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97040.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer