Hvordan lage tilpasset Headliners

Tilpasse det indre av en bil kan legge siste hånd på en helt tilpasset bil. Legge den siste trim og detaljer kan virkelig sette den tilpassede turen bortsett fra alle de andre der ute. Betalende oppmerksomhet til detaljer kan være forskjellen mellom en fin bil og en prisbelønt bil. En av de mest oversett deler av en tilpasset innvendig er headliner. Med mindre headliner er skadet, er det vanligvis oversett for mer synlige oppgraderinger. Imidlertid kan den eksisterende headliner bli konvertert til en tilpasset headliner med bare noen få trinn. Du trenger
Chilton guide
Målebånd
Stoff
Spray limet
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut den eksisterende headliner fra bil . Headlinerne holdes på plass via plast støpte innvendige paneler. Disse panelene vanligvis kobles sammen som et puslespill og må fjernes i en bestemt rekkefølge, det er antydet at du refererer til en verkstedshåndbok som Chilton Bruksanvisninger som har blitt skrevet for ditt kjøretøy. De gir alle de nødvendige skritt for fjerning av de innvendige paneler som holder headliner på plass.
2

Mål headliner med et målebånd. Mål lengden og høyden på headliner. Dette vil tillate deg å måle mengden av materiale som trengs for å dekke headliner.
3

Kutt materialet du vil bruke til å dekke headliner. La det være nok overskytende materiale til å vikle kantene av materialet rundt til baksiden av headliner. Avhengig av mønsteret av materialet du må ta hensyn til retningen av kuttet slik at materialet mønster kan plasseres i den retningen du ønsker, og fullt ut dekker headliner.
4

Test headliner materiale for montering ved å plassere den over headliner. Igjen, bør du være i stand til å bryte materialet rundt alle kantene slik at det kan limes til baksiden av headliner.
5

Spray lim på den opprinnelige headliner stoff så den er helt dekket. La limet "tack" per instruksjonene på boksen. Hver limfabrikanten vil ha egne retningslinjer for riktig tørk. Disse retningene bør følges. Når limet er klebrig, plasserer ny headliner materialet på headliner. Igjen, ta hensyn til noe mønster orientering å sikre at du plasserer stoffet på i riktig retning. Limet skal tørke raskt, så å være rask med denne prosessen er nødvendig.
6

Spray ryggen kantene med lim. Vent til limet til å bli klebrig og deretter vikle kantene av stoffet til baksiden av headliner, og trykk den mot limet overflaten. La headliner til fullt tørke før du setter den inn i bilen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97163.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer