Slik fjerner forsetet hodestøtter

Nakkestøttene på forsetet på bilen din er vant til å holde hodet i tilfelle en ulykke . Men det finnes også tilfeller da du kanskje nødt til å fjerne nakkestøttene , for eksempel hvis du ønsker å reupholster setene eller hvis du ønsker å installere underholdning skjermer i ryggen av nakkestøttene . Prosessen for å fjerne en nakkestøtten varierer avhengig av bilmodell , men det er noen generelle regler for å se etter noe som vil gjøre jobben enklere. Du trenger
Hex -head nøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

Sit bakover i forsetet slik at du er vendt mot nakkestøtten . Ta tak i nakkestøtten på begge sider og løft den godt opp før det strekker seg hele veien . Hvis den løfter ut av setet , så stopp. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.
2

Se etter et lite hull i bunnen av nakkestøtten , som ligger i plast cap på toppen. Sett inn en hex ​​head nøkkelen inn i hullet og press samtidig som du løfter på nakkestøtten . Hvis det kommer ut av setet , så er du ferdig . Hvis ikke, går du videre til neste trinn.
3

Se etter en knapp på plast base på toppen av setet , under nakkestøtten . Løft opp på nakkestøtten mens du skyver inn på knappen for å løsne hodestøtten fra setet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97393.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer