Hvordan installerer jeg en Grant Steering Wheel?

Grant ratt er en populær estetikk og ytelse oppgradering. Hjulene er enkle å installere med monteringssett, som er tilgjengelig for et bredt utvalg av merker og modeller. En Grant wheel vil gjøre interiøret ser unik, kan erstatte en slitt hjul for en oppgradert utseende og kan også gjøre bilens kjøreegenskaper føler deg bedre hvis du installerer et mindre hjul. Disse er også billigere enn mange av de andre merker av ratt på markedet. Du trenger
Socket sett og skralle
Grant wheel
Grant wheel adapter
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriet kabelen som går til negative terminalen på batteriet. Ta din lager rattet. Prosedyren vil variere avhengig av merke og modell. Noen biler har plast rattet pads som må pried av slik at du kan få tilgang til store senteret mutteren som holder på rattet til rattstammen. Eldre, klassiske biler kan kreve at rattet fjernes fra lager huben først.
2

Fjern hub hvis det ikke er integrert i rattet. For å fjerne den, bruker en stikkontakt og en skralle for å løsne sentermutter. Du må kanskje bruke en forlengelse på sokkelen for å nå mutteren i navet. Fjern hub. Hvis det ikke kommer av seg fritt, bruke et ratt avtrekker for å fjerne det.
3

Koble hornknappen ledningene fra horn knappen. Installer Grant klem adapter på bilens rattstammen. Installer større senter mutteren som holder navet på plass og skru det fast med kontakten.
4

Installer eksisterende horn ledninger på Grant hub. Dette vil variere avhengig av merke og modell samt rattet du bruker. Hjulet kan komme med en del av ledningen som brukes til å tilpasse horn ledninger til Grant hjulet.
5

Installer Grant rattet på navet adapter med de medfølgende sekskantskruer. Hjulet bør også komme med riktig størrelse hex fastnøkkel. Pass på at skruene er skrudd fast.
6

Plugg horn ledning inn på baksiden av den medfølgende Grant horn knappen. Installer horn knappen ved å trykke den godt ned på åpningen i midten av rattet. Kjøre kjøretøyet for å sikre at hjulet er rett. Hvis den er installert i en vinkel, fjern stort senter mutter og flytte hjulet før det sitter rett når hjulene peker rett fram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97286.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer