Hvordan stopper jeg motor støy fra en Amp?

En bil lydforsterker øker spenningen til lyd AC signal fra bilstereoen. Siden biler har en selvstendig elektrisk system, streif DC pulser (slik som de som kommer fra motorens tenningssystem) kan infiltrere forsterkeren makt supply.To hindre disse pulsene fra å vises i forsterkerutgangen signal, må du filtrere dem fra forsterkerens strømkilde. En effektiv måte å gjøre dette på er å koble en elektrolytisk kondensator i parallell med forsterkerens strømforsyning fører. Du trenger:
500 microfarad elektrolytisk kondensator, Elektrisk ledning, Elektrisk tang
Crimp-type ring terminaler
Automobile med installert lydforsterker
skrutrekker
Show More Instruksjoner
en

Klipp to stykker av wire, og strippe en halv centimeter isolasjon fra endene av hver. Sett en ring terminal over enden av hver ledning, og krymp terminalene til hver ledning ende.
2

Løsne og fjern forsterkerens negative strømforsyning terminal skrue. Koble den negative ledningen ring terminal fra forsterkeren.
3

Løsne og fjern forsterkerens positive strømforsyning terminal skrue. Koble den positive ledningen ring terminal fra forsterkeren.
4

Place ene enden av den første ledningen på forsterkerens positive strømforsyning terminal, og erstatte den positive strømforsyning skrue. Stram positive strømforsyning skruen slik at den holder ringen terminal tett til forsterkerens strømforsyning terminal.
5

Place ene enden av den andre ledningen på forsterkerens negative strømforsyning terminal, og erstatte den negative strømforsyning skrue. Stram negative strømforsyningen skruen så det holder ringen terminal tett til forsterkeren strømforsyning terminal.
6

Løsne og fjern Thumbscrew caps fra kondensatoren terminaler. Plasser den positive kraften wire og den frie enden av den første ledningen på den positive kondensator terminal, og skrur den positive terminalen thumbscrew.
7

Plasser negativ effekt wire og den frie enden av andre wire på den negative terminalen kondensatoren. Skru den negative terminalen thumbscrew.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97285.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer