Slik installerer en Steering Wheel

Prosessen med å installere en ettermarkedet rattet på bilen din kanskje ikke synes å være for komplisert. Men det er mange små biter som du må holde styr på, og det vil ta litt tålmodighet. Du trenger
Steering Wheel
Vis flere instruksjoner
Fjern Original Steering Wheel
en

Les instruksjonene som følger med rattet, og trenger du følgende verktøy:.. skrutrekker, tang og en avtrekker
2

Point hjul rett fram
3

Koble fra batteri eller trekke horn sikringen før du fjerner den gamle hjulet. Dette hindrer hornet fra shorting ut eller blåser under installasjonen
4

Fjern horn mekanismen ved å gjøre ett eller flere av følgende trinn: Trykk ned på horn cap eller ring og slå, fjerne emblem. cap fra sin glefset-i posisjon ved å ta tak i det og dra det mot deg eller lirke det løs, eller hvis horn ring er sikret med skruer som er skjult i baksiden av hjulenes eiker, bruk en skrutrekker til å fjerne skruene og ring.
5

Fjern horn wire eller fjærbelastet metall stempel fra plasthus ved enten å trekke rett ut på metal stempelet, eller på de fleste modeller, ved å vri på plast ermet til venstre og deretter trekke ut. Kutte ledningen av plast ermet og holde ermet for senere bruk.
6

Fjern akselen-nut holderklemmen, hvis det er til stede, og holde for senere bruk. Fjern akselen mutteren, som holder hjulet på akselen.
7

Marker skaftet på tolv posisjon slik at du vet hvor du skal plassere toppen av det nye hjulet.
Side 8

Sett en vanlig avtrekker i de to gjengehull som vises i sentrum av den gamle hjulet og trekk av rattstammen.
9

Fjern den originale hjulet.

Installere nytt ratt
10

Plasser liten rørformet metall hylse ned over rattstammen.
11

Position hub på sporet drivaksel, gjør sikkert at akselen er riktig plassert ved hjelp av merket du gjorde i trinn 7. Du må kanskje rotere plast horn kontakt slangen gradvis å justere den med riktig hull gjennom navet.
12

Sett plast ermet og våren fra trinn 5 uten ledning inn i plast horn boliger. Hvis plasthylsen strekker seg over den øverste overflate av bolten tilpasset navet, skjære ned i hylsen, slik at det er 1/8-tomme under toppen av navet. Fjern ermet.
13

Sett gjennom plasten ermet ledningen bly som ble levert i hjulsettet. En ende ikke vil passere gjennom hylsen. Dette klokkeformet slutt vil gå inn i horn kontakt boliger. Sett hylsen og ledning inn i huset og låse den.
14

Route kabelen rundt navet fra ti stilling til om to posisjon til riktig justere rattet. Posisjon innlegg dekselet og hjulet på navet. Vær sikker på at ledningen fører passerer gjennom de riktige hullene i to posisjoner. Ved hjelp av de tre skulder bolter, feste navet, post dekselet og hjulet sammen, men ikke stram.
15

Sjekk hjulet for riktig posisjonering. Hvis den er riktig, må du installere akselmutter fra trinn 6 og stram. Installere aksel-nut holderklemmen. Hvis holderen ikke passer inn i sporet på akselen, stramme mutteren til den vil passe som opprinnelig plassert.
16

Fjern skulder bolter og installere dem gjennom festeringen med fiber side mot deg . Trekk til skulder bolter med forsiktighet - overflødig dreiemoment vil føre til skade på navet. Skaftet mutter, hvis riktig strammet, vil holde fast navet og hjulet på akselen.
17

Koble ledningen fører til kontakten på låseringen. Posisjon våren på sentermutter. Juster gropene av horn cap med relieffer i fiber materiale og presse inn i gropene forbi fiber. Slå cap venstre eller høyre til stramt.
18

Koble batteriet eller bytt sikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96997.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer