Slik feilsøker en BELTRONICS RX65

The BELTRONICS RX65 -serien er en kraftig og innovative auto radar , laser og sikkerhet detektor. Funksjoner som Autoscan modus , noe som reduserer forekomsten av falske alarmer , flere radar signal deteksjon, og en Ultrabright LED display gjør den til en av de mest avanserte radar detektorer på markedet som i 2010. Å vite hvordan du feilsøker enkle tekniske problemer RX65 kan støte på er en god måte å beskytte investeringen din . Instruksjoner
en

Kontroller at RX65 ikke er installert slik at den vender mot en farget eller på annen måte mørke vinduet. Dette kan forstyrre RX65 evne til å oppdage radar og laser signaler , så sørg for at det ikke er stilt ut på en farget vindu eller en hindret av vindusviskerne eller andre gjenstander .
2

Trykk på " BRT "hvis du ikke kan se displayet . " Mørk Mode" er en funksjon som brukes på RX65 å minimere lysstyrken på RX65 , hvis du lar denne funksjonen , kan det gjøre LED display nesten usynlig , så trykker du på " BRT "-knappen og se om LED- displayet er mer synlig .
3

Fest RX65 mot frontruten hvis det rister eller skrangler mens du kjører. Trykk på " Quickmount "-knappen - sirkulær og ligger i sentrum av RX65 - og legge trykk på RX65 før den får kontakt med frontruten og slipp knappen . Når det er sikret mot frontruten , bør RX65 Ikke rist eller skrangle mens bilen er i bevegelse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97383.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer