Hvordan Aktiver U-Connect på en Dodge Avenger

U-Connect er en Bluetooth-funksjonen er installert i Chrysler, Dodge og Jeep kjøretøyer, inkludert Dodge Avenger. U-Connect lar sjåførene å ringe og motta samtaler uten bruk av hendene, redusere sjansene for en ulykke. De fleste, men ikke alle, telefoner er kompatible med U-Connect-systemet. Se Resources nedenfor for å finne ut om telefonen er kompatibel før du prøver å sette den up.U-Connect må settes opp eller sammen med hver telefon du planlegger å bruke. Systemet krever ikke en kunde eller forhandler "aktivering". Instruksjoner
en

Trykk på "Telefon"-knappen på din Avenger er bakspeilet. Etter å ha lyttet til rask og introduksjon, snakke "Set up Telefon Paring", og deretter snakke "Pair en telefon" (etter pipetonen).
2

Opprett en firesifret PIN-kode ( Personal Identification Number). Du vil bruke denne PIN-koden for å etablere en forbindelse mellom telefonen og Avenger U-Connect-systemet. Snakk PIN klart, vil systemet gjenta nummeret tilbake til deg, kontrollere at det er riktig
3

Slå på telefonens Bluetooth-adapter.. De spesifikke instruksjoner vil variere avhengig av telefonen, men generelt adapteren er tilgjengelig via "Innstillinger" eller "Connections"-menyen.
4

Søk etter U-Koble til via Bluetooth. I Bluetooth-menyen, velg "Pair" eller "Setup" for å etablere en forbindelse mellom telefonen og Avenger U-Connect-systemet. Velg "U-Connect" og skriv inn PIN-koden du opprettet tidligere.
5

Navn telefonen. U-Connect vil be deg om å snakke et navn som brukes til å identifisere telefonen. Dette er for tilfeller der mer enn telefonen skal brukes med systemet.
6

Sett prioritet. Hvis telefonen du setter opp er den primære telefonen kan brukes med systemet, angi prioritet nivå som "One." Du kan bruke tall to gjennom syv for å etablere en prioritet for andre telefoner.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97152.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer