OBD2 adapter Kabling

The OBD2 er en wire tilkobling port som gir datamaskiner tilgang til det interne datamaskinen på biler. Disse interne datamaskiner overvåke alt fra funksjonaliteten til kjøretøyets bryter til utgangen av motoren. Hvis du ønsker å lese denne informasjonen selv, må du bruke en OBD2 adapter og koble den direkte til datamaskinen din. Med kabel og programvare (vanligvis følger med adapter) kan du vise nøyaktig hva som skjer på bilens datamaskin. Du trenger
OBD2 til USB adapter
Laptop
Installasjon av programvare CD
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Sett programvareinstallasjon CD-en i CD-stasjonen på datamaskinen. Vent et øyeblikk, og installasjonsveiviseren vises på skjermen. Klikk for å godta sluttbruker avtale om å installasjonsveiviseren, og følg deretter instruksjonene for å helt installere programmet på den bærbare datamaskinen.
2

Sjekk for plasseringen av OBD2-porten i bilens brukerhåndbok . Vanligvis dette er plassert i bilens sikringsboks under rattet, selv om det vil variere fra modell til modell.
3

Plugg OBD2 enden av adapterkabelen inn i det åpne OBD2-porten på kjøretøyet.
4

Koble USB-enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen. Lansere den installerte programvaren og programmet umiddelbart begynner å lese resultatene av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97492.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer