Slik installerer en Trailer ledningsnettet for en 2008 Silverado

The 2008 Chevrolet Silverado har en fabrikkmontert runde sjupluggs hengerfeste montert på baksiden av lastebilen nær slepet pakken. En ettermarkedet brems kontrolleren tolker bremsing momentum av Silverado og sender en gradert signal gjennom stikk på vogner med bremser, bremsene på tilhengeren deretter distribuere med en lignende kraft til lastebil bremser. Fra og med 2007 årsmodell, omtalt Chevrolet Silverado en under-dash port som overfører elektriske informasjon mellom brems kontrolleren og stikk. En spesifikk sele er tilgjengelig som plugges rett inn både havnen og kontrolleren. Du trenger
Adaptor sele
Vis flere instruksjoner
en

Finn den fabrikkinstallerte port panel under dashbordet, i 2008 Silverado er det ved siden av rattstammen ned i nærheten av kontroll pedaler.
2

Finn en riflede sikring mutter på babord luken, og bruk fingrene til å skru den mot klokken til det løsner. Sett mutteren på et trygt sted. Løft bort port luken. Ta adapter sele og monter matchet enden på den andre porten fra venstre, og skyv den deretter nedover, en positiv, klikk betyr at den er fullstendig installert. Tråd adapteren ledningsnettet gjennom en rabatt i havnen panelet igjen åpen for dette formålet, og sett porten luken og riflete sikre mutter.
3

Installer den motsatte enden av adapterkabelen inn mottakeren på baksiden av bremsepedalen styresentral. Fest selen bruke plast zip bånd, slik at den ikke kan bli en tur fare eller hindre tilgang til bilens kontroll pedaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97484.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer