Hvordan Endre skifte knotter på en Pontiac G5

Introdusert i 2007 til amerikanske kjøpere, har Pontiac G5 vist seg å være en populær modell, takket være kjekk styling, imponerende ytelse og god drivstofføkonomi. G5 aksjer sin plattform med like populær Chevrolet Cobalt. En vanlig modifisering at G5 eiere gjør til sine biler er å installere en ettermarkedet girkule i stedet for aksjen girkule. Skiftet knott på en G5 er lette å fjerne, selv om det er en spesiell teknikk som må anvendes. Du trenger
Ny girkule
unbrakonøkkel (følger med ny girkule)
Vis flere instruksjoner
en

Finn området der vinyl boot kommer opp til girkule selv. Dette blir på basis av skiftet knott. Ta tak i toppen av støvelen, og skyv den ned girspaken (ikke girkule) så langt det går. Dette vil ikke være veldig langt.
2

Klem runde plastbiten plassert under bagasjerommet manuelt. Dette er stykket som holder girkule på girspaken. Mens klemme den, snu arb. klokken ca 45 grader for å frigjøre klipp fra girspaken. Trekk girkule rett opp og ut av spaken.
3

Monter gummi-innsats i girkule hvis knotten du bruker, har en gummi-innsats. Sørg for at innsatsen er riktig størrelse og at den ligger tett over lager girspaken. Skyv den lille trim stykke for bunnen av ny girkule på girspaken. Skyv den nye girkule over girspaken. Bruk unbrakonøkkel som følger med girkule å stramme justeringsskruene i girkule mot girspaken til knotten er sikker. Træ trim for den nedre delen av knotten på gjengene på undersiden av girkule.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97260.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer