Hvordan jeg installerer en BMW E46 vindavviser?

BMW E46 er kroppens stil linjen til BMW 3-serie biler med produksjonsdato mellom 1999 og 2006, inkludert BMW kabrioleter. En vindavviser holder vind og rusk kommer inn i kabinen i en kabriolet mens toppen er nede. Installere en vindavviser på en E46 BMW 3-serie cabriolet har en indre oppgradering og tar bare mellom 10 og 15 minutter å gjøre. Instruksjoner
en

Lavere det konvertible toppen, forlater lagring lokket bak baksetet nakkestøtter ca 3 inches åpnes. Finn ett hull i trim panelene under fører og passasjer sidevinduene av E46 baksetet for senere installasjon av fatet bolt.
2

Skyv fat bolter på hver side av vindskjermen til en oppreist stilling. Stram tommeskruene under boltene slik at de er tette nok til å holde boltene i oppreist stilling.
3

Utvide fat bolt utover på passasjersiden. Låses på plass med håndtaket opp. Hold førersiden bolt i sin opprinnelige posisjon.
4

Utvide de to bakre brakettene som ligger på baksiden av deflektor og stram til tommeskruene. Disse beslagene utvide til å passe under det konvertible lokket du oppvokst i Trinn 1.
5

Stå på førersiden av bilen. Hold vindskjermen og sett fat bolt som du utvidet i trinn tre inn i passasjersiden hull noterte i trinn 1..
6

Nedre luftskjermen så det ligger flatt i baksetet området, med toppen av deflektor peker mot baksetet. Monter de bakre festene på plass gjennom den 3-tommers åpning av lagring lokket for det konvertible toppen.
7

Line up førersiden fat bolt med tilsvarende hull. Skyv fat bolt inn i hullet og vri den mot fronten av bilen.
8

Skyv tilbake fat bolter på hver side for å låse vindavviser på plass. Lukk konvertible toppen er lagring lokket for å sikre vindskjermen er bakbrakettene på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97347.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer