Hvordan kjøpe en retningsbestemt Compass for din bil

Folk som ikke ønsker å bruke pengene på en fullverdig GPS navigasjonssystem ha et billigere alternativ: en retningsbestemt kompass. Og disse har avanserte godt utover ball-flytende-i-vann variasjon. Du trenger:
Bil Kompass
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor mye penger du ønsker å bruke. Kompass kan koste så mye som $ 250.
2

Avgjør om kompasset du endelig kjøpe bør se aksjen i bilen. Batteri-run og boble-i-vann-stil kompass er designet for å monteres direkte på dashbordet i en bil. Men det er mer sofistikerte kompass som er en del av en bakspeilet, arbeide av bilens batteri, og ser ut som de er på lager.
3

vurdere teknologien som brukes i kompasset. Noen av de mindre avanserte kompass kan bli negativt påvirket av stål broer, bygninger eller jernbanespor, og må kanskje bli re-kalibrert ofte. Det er ikke tilfelle med den nye varianter som har Pathpoint Technology, utviklet av Johnson Controls, eller Precision Navigasjon (PI)-teknologi.
4

Tenk installasjon. Noen boble-in-flytende kompass og de drives av batterier er installert ganske enkelt. Andre er avhengige av bilens batteri for strøm. De mer avanserte kompass er mer pålitelig og sannsynligvis bør plasseres mot en profesjonell montør. Den 12-volts kompass kan installeres og kalibrert av bilstereo butikker som er kjent med 12-volts produkter.
5

Merk at kompass kan kjøpes fra bildeler butikker samt bilforretninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96995.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer