Bil Vipper fjerning tips

Noen mennesker ønsker å fjerne vinduet tint på sine bilvinduene fordi det har forverret seg med alderen, blir misfarget eller fylt med bobler, mens andre finner at vinduet fargetone er upraktisk for dem fordi de gjør det meste av kjøringen om natten. Uansett årsak, kan de som ikke ønsker å ta bilen til en fargetone butikk å ha tint fjernes fjerne det selv i oppkjørselen sin med noen husholdningsprodukter, en solrik dag og et par timer av sin tid. Forbereder

For enkelt å fjerne vinduet tint på bilen din, må du først sørge for at du har noen produkter på hånden. Du trenger en svart søppelsekk, såpevann, ufortynnet ammoniakk, super-fin stålull, et barberblad eller skarp kniv, papirhåndklær og glass renere.
Komme i gang
< p> Første skjær den svarte søppelsekk til å passe formen på vinduet ditt. Spray såpevann på utsiden av vinduet og glatt søppelpose flatt mot den. Søppelpose vil absorbere varmen fra solen, bidrar til å lett trekke den nyansen av vinduet.
Spray med Ammonia

Beskytt overflatene inni bilen med en presenning, og spray ufortynnet ammoniakk direkte på vinduet fargetone. Siden ammoniakk har en veldig sterk lukt, og du vil være inne i bilen, bør du enten holde pusten eller bære en maske når du skal fylle dette trinnet. Felle ammoniakk mot vinduet med en annen søppelsekk eller plastfolie, slik at den ikke fordamper. Parker bilen med vinduet direkte i sollys i ca en time, slik at varmen å myke opp fargetone er limet.
Peeling filmen

Fjerne fargetone kan være vanskelig fordi det vanligvis er satt på i flere lag. Hvis bare det øverste laget løsner når du skrelle, det kommer til å være vanskelig å fjerne de gjenværende lagene. Du må prøve å fjerne alle lagene på en gang. La søppelsekk eller plastfolie på plass inne i vinduet og bruke neglen eller en barberhøvel og begynne peeling vinduet fargetone fra hjørnet av vinduet. Prøv å skrelle den av i ett stykke. Som du stripe film, holde det fuktig med ammoniakk. Å være nøye med å ikke kutte varmetrådene, kan du bruke en barberhøvel å skrelle av noen fargetone som ikke løsner. Eventuelle limrester kan fjernes med ammoniakk og stålull. Sørg for å tørke det av med et papirhåndkle før det tørker. Fjern søppelsekk fra utsiden av vinduet og rengjør godt med glass vindu renere.
Fjerne fargetone fra sidevinduene
p Med sidevinduene, soaking er vanligvis ikke nødvendig . Skjær et hakk i fargetone og forsøke å skalle den av. Det vil vanligvis komme seg i flere biter. Spray eventuelle gjenværende lim med såpevann og skrape den av med et barberblad. Limet er klart og kan være vanskelig å se, så inspisere vinduet for noen limet du kanskje har savnet, og avslutte med glass vindu renere og papirhåndklær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97307.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer