Slik installerer du en Power Inverter i et kjøretøy

Noen strøm vekselrettere er designet med en brakett med hull i den for en hard mount med bruk av skruer, og noen er ikke konstruert på samme måte. Husk dette når du kjøper en omformer til bilen din. Sørg for at den har en brakett, med mindre en midlertidig installasjon er å foretrekke. Vekselrettere uten festebraketter kan monteres med borrelås. Du trenger
borrelås
Drill
skrutrekker
Fastnøkkelsett
Vis flere instruksjoner
en

bestemme plasseringen for omformeren. Husk at omformeren må være i et område som tillater luftsirkulasjon for å holde den fra overoppheting. Alle omformere har en intern vifte, som bør holdes åpent for å sikre luftsirkulasjon. Den negative og positive kabelen må passere gjennom brannmuren til batteriet. Det siste hensynet er at plasseringen må tillate tilgjengelighet for å slå omformeren av og på.
2

Place omformeren på undersiden av dashbordet eller på siden kickpanel. Hold inverter opp til plasseringen og merk av hullene. Bor hullene. Monter skruene og stram dem med skrutrekkeren. Hvis omformeren ikke har en brakett, bruker borrelås. Skjær strimler av borrelås for å passe undersiden av omformeren. Trekk plast stripe av den klebrige siden og trykk på borrelås på omformeren. Stokk motsatt side av borrelås på stykket på omformeren og fjern plasten fra baksiden av borrelås. Trykk på omformeren med borrelås festet til dashbordet sted.
3

Kjør positive og negative kabler gjennom brannmuren til batteriet. Løsne batteripolene og installere den røde positive kabelen til plusspolen på batteriet og den svarte til den negative terminalen. Trekk til terminalene fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97056.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer