Hva Cars har Bluetooth?

Bluetooth er definert som to trådløse enheter som kan kommunisere sammen slik som mobiltelefoner, PDA-er, stasjonære og bærbare datamaskiner. Den mest vanlige bruk av uttrykket, men er i moderne biler. Biler som foreløpig ikke tilbyr trådløs tilkobling for bærbar datamaskin, men mange tilbyr trådløse mobiltelefon tilkoblinger, ofte med stemmeaktivering. Hvorfor det er nødvendig
Mange synes stor trafikk den ideelle tiden å bruke en mobiltelefon med Bluetooth.

Den dominerende behovet for Bluetooth-teknologien kom i biler med økningen i mobiltelefon bruk. Statistikk viste at stigende forsikring og ulykke priser skyldtes at folk blir distrahert av sine mobiltelefoner under kjøring. Dette inspirerte mange stater til å vedta lover som forbød bruk av mobiltelefon i bil. I noen tilfeller ble Bluetooth-tilkobling eller ved hjelp av en trådløs headpiece den eneste lovlige måten å motta eller foreta et anrop mens du kjører på veien.
Kostnader og Historie
Mange biler som dette BMW har redundante Bluetooth kontroller på rattet.

De fleste eldre ikke-luksus modellene ikke kommer standard med Bluetooth og selv da ikke alle av dem kom med det som standard. Førere av biler uten Bluetooth kan fortsatt bruke sin mobiltelefon i bilen, men hvis de kjøper en Bluetooth-aktiverte hodetelefoner (de fleste som går fra $ 50 til flere hundre dollar). Dessuten er den eneste måten å bruke Bluetooth i bilen med et innebygd system eller et hodesett med en Bluetooth-utstyrt telefon.

Biler med og uten Bluetooth

I 2010 Kia Soul har standard Bluetooth

Mange biler, som $ 13000 Kia Soul, kommer med standard Bluetooth. I techno-savvy 2010 Toyota Prius, men det er et alternativ du må betale for. Denne ulikheten i teknologisk implementasjon har forårsaket mye forvirring blant forbrukerne, og mange av dem ta sin nye bil kommer med det standard. Den beste måten å sikre bilen din er utstyrt med Bluetooth, er å enten sjekke produsentens hjemmeside for en liste over standard funksjoner eller sjekk instruksjonsboken.
Hos forhandleren
Maserati Quattroporte er en av de første bilene fra til funksjonen Bluetooth.

Mange blir sjokkert når de finner ut at de fleste Hyundai /Kia og Ford produkter har Bluetooth som standard, mens noen BMW og Toyota modeller la ut dette viktig for sikkerheten. Enten det, eller de tar betalt ekstra for å legge Bluetooth til listen over ekstrautstyr. Det vanligste stedet å finne Bluetooth ikke som standard er i superbiler fra produsenter som Porsche, Ferrari, Lamborghini og inntil nylig Maserati (som nå utstyrer sine biler med det som standard).
Future

For 2010 årsmodell mange biler som ikke tidligere har Bluetooth som enda et alternativ er å innføre teknologien. Mens du bør alltid sjekke med produsenten først som sin standard har lister er utsatt for endringer uten varsel, her er en kort liste over 2010 modeller med nylig standard Bluetooth. I ingen spesiell rekkefølge er de 2010 Volvo S40, Toyota Venza, Toyota Land Cruiser, VW Golf, Jetta og GTI og alle 2010 Audi-modeller. Alle sa det er spådd at for 2010 årsmodell 38 prosent av alle biler som selges vil ha Bluetooth.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97105.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer