Slik installerer en Pontiac Vibe Dashboard Cover

Dashboard dekker kan være en ekte livredder for interiøret i den nye Pontiac Vibe. De holder solen og tørke støv av og forlenge livet og skjønnheten i kjøretøyet. Dashboard dekker er enkel og lett å installere, og kan virkelig gjøre en forskjell i livet til din Pontiac Vibe. Du trenger:
Dashboard dekselet
borrelås eller annet lim (hvis nødvendig)
skrutrekker (hvis nødvendig)
fuktig klut
Kjøretøy protectant
Vis flere instruksjoner

en

Velge et dashbord dekselet er trolig den viktigste delen av å få en installert i din Pontiac Vibe. Utformingen av Vibe har en lengre front end enn de fleste biler, noe som gjør dashbordet området lenger og dypere, så en spesiallaget dashbord dekselet er avgjørende. De fleste bil-eller egendefinerte butikker bære en rekke oversikten dekker og tilpassede bøker for å bestille din nye dashbordet dekselet. De fleste dekker kommer i en rekke stoffer og farger, med muligheter for tilpassede kombinasjoner for en ekstra avgift. Pass på å bestille den nye dashbordet dekke så snart som mulig, da det kan ta en stund å bli levert til deg.
2

Når du har din nye dashbordet cover, må du forberede dashbordet. Ta en fuktig klut og tørk alt av støv og skitt vekk som kan ha samlet seg på dashbordet. Du kan også bruke et kjøretøy protectant til din Pontiac Vibe-oversikten før dekker det som ekstra beskyttelse. Sørg for at dashbordet er fri for hindringer eller andre utenlandske materiale som kan forårsake skade etter at dekselet er brukt.
3

Fjern dashbordet dekselet ut av pakken og legg den på dashbordet. Sørg for å helt brette den og legg den flatt for å sjekke for riktig passform. Trekket vil mest sannsynlig har noen folder eller rynker som vil arbeide seg ut i tide. Dekselet skal spesialdesignet for å passe din Pontiac Vibe, så bare noen små justeringer skulle være nødvendig. Før dekselet rundt før det passer sikkert på dashbordet. Du kan nå søke borrelås eller andre kjøretøy-safe lim til dekselet hvis du vil, for å sikre at det ikke forskyves eller lysbilde.
4

Etter at du har installert dashbordet cover, ta bilen for en kort tur for å sjekke sikkerheten i dekselet. Se dekselet og være sikker på at det ikke beveger seg eller skifte mens du kjører på vanlig måte. Hvis dekselet gjør lysbildet, stopp i et trygt område og fest dekselet. Hvis dekselet sitter godt på plass og flytter ikke, så din nye dashbordet dekselet sitter riktig i Pontiac Vibe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97017.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer