Hvordan legge ved en fire punkts sele til en bil

Fire-punkts seler kan installeres i racing kjøretøy for å øke sikkerheten. Disse selene feste til kjøretøyets ramme på fire steder, i stedet for de tre for en typisk sikkerhetsbelte. De fire festepunkter distribuere energi mer jevnt over kroppen din i en krasj og hold deg mer sikkert hvis bilen knipser. Vanligvis vil en fire-punkts sele har stropper som strekker seg over begge skuldrene og over begge sider av fanget ditt. Disse seletøy vil koble på midten ved å bruke et feste eller annet sikkerhetsutstyr. Du trenger
Fire-punkts sele
Fire øyebolter
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den opprinnelige segl belte bolt fra førersiden av kjøretøyet, og erstatte den med en øyebolt. Hold øyebolten vendt mot setet, og ikke fjerne den opprinnelige setebeltet på dette punktet.
2

Fjern den originale bolten å feste spenne til midten av bilen, og erstatte med en annen ringøyet.

3

Fjern bolten å feste setebeltet på baksetet på førersiden av bilen. Erstatte med et annet øye bolt.
4

Fjern fjerde bolt feste setebeltet i midten av baksetet av bilen. Erstatt med den fjerde øye bolt.
5

Fest de fire delene av selen til boltene, og tråd gjennom til førersetet. De to belter som kommer fra baksiden av bilen skal træ gjennom den indre delen av førersetet er nakkestøtte, eller gjennom noen åpninger i setet. Sikre at de som sele kryss på baksiden av førersetet.
6

Fest noen festeanordninger som fulgte med sele fra produsenten, og sikre vinklene i sele oppfylle produsentens anbefalinger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97405.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer